2777
2789

عنوانش این بود پرسنل(پخش و فروش کتاب)

یعنی چی؟یعنی کتابا رو ببریم بفروشیم به اینور اونور؟!🥴🥴🥴🥴😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدتوبازارپمپ بنزین اداره پاساژ میبینی یه خانم یه کوله کتاب داره میادوکتاب میفروشه شیک نیست بایدبا۱۰نفرحرف بزنی مخ بزنی شایدیکی بخرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جدیدتوبازارپمپ بنزین اداره پاساژ میبینی یه خانم یه کوله کتاب داره میادوکتاب میفروشه شیک نیست بایدبا۱ ...

پس چرا در اگهی ننوشته که میزان حقوقش مثلا پورسانتی یا درصدی هست؟!

نوشته ماهی۱۲تومن میدیم🙄😐

اره در خونه قدیم میومدن الان تو پمپ بنزینا هستن

چه بد😟من فکر میکردم چون نوشته فروش کتاب و همچنین نوشته مبلغ۱۲تومن حقوق، پس یه جای مشخص مثلا کتابفروشی کار می کنیم.

خودم اول ذهنم سمت رفت همینایی که کتاب رو به بقیه معرفی میکنن تا بتونن دیگران رو ترغیب کنن که بخرنش!!

ولی قسمت غیر قابل باورش اینه که نوشته مبلغ حقوق:ماهی۱۲تومن.

ننوشته حقوق=درصدی یا پورسانتی!

پس چرا در اگهی ننوشته که میزان حقوقش مثلا پورسانتی یا درصدی هست؟!نوشته ماهی۱۲تومن میدیم🙄😐

حالاسربزنیدبپرسید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببخشید شما همون کاربری هستین که قبلنا در امضاش نوشته بود لباس عروس میدوزم و میفروشم؟!

نه گلم 

نمیدونم بازم خواستی پیگیر شو ببین چی میگن

من فکر میکردم در خود کتابفروشی ، مشغول به کار میشیمنه اینکه برم مردم رو ترغیب کنم به خریدن کتاب😂😂😂😂😂

ولی واقعا جای تعجب داره که چرا ماهی۱۲تومن حقوق میده! می بایست حقوقش درصدی با پورسانتی باشه