2777
2789

نه که من بگم مستقل بودن بده خودت دوست داشتن من خودم یه فمینستم ولی داره  و با استقلال مالی و فکری زن ۱۰۰ درصد مواافقم خیلی دیگه مارو از مردا متنفر میکنه کاش یکم سیاست یاد میداد  مثلا مردا رو چه جوری تحت تاثیر خودمون قرار بدیم با حرف و عملمون چیکار میکردیم روی حرفمون نه نیارن چه حوری کاریزماتیک باشیم چه حوری کارمون راه بندازیم چه جوری برده نباشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی هم هست به حرفای اون کودن گوش بده؟زنا اگه یاد بگیرن چه جوری با مرد رفتار کنن والله زندگیشون میشه ...

اره افرین من میگم یاد میداد چه حوری باهاشون برخورد کنیم که تو مشت ما باشن نه که متنفرشون کنیم

ممشکلات جامعه از اونجایی شروع شد که ما مرد و زن رو جدا کردیم و باعث شدیم برای هم شمشیر رو از رو ببندن در صورتی که همه انسانیم همه به هم نیاز داریم 

شاید عده ای از مردا بد باشن همینطور که عده ای از زنان هم هستن 

یکی از این مردا پدرامون برادرامون و پارتنرامون هستن 

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

اره افرین من میگم یاد میداد چه حوری باهاشون برخورد کنیم که تو مشت ما باشن نه که متنفرشون کنیم

اگه دوست داشته باشی 

من میتونم همچین کانالی رو بهت معرفی کنم 

خودم استفاده کردم و میکنم از اموزه هاش☺️

خب من انجام دادم نامزدم گفت من از زنای اینجوری بدم میاد کل مردا ازش متنفرن

چون نامزدت و مردای دیگه کلا زنای تو سری خور میخوان 

کسی سمت زن مستقل نمیره چون نمیتونن بهش زور بگن

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

خب داره سیاست یادت میده میگه چجوری باید با مردا برخورد کنی

😅خدارو شکر تو تمام زندگیم یه کلمه هم به حرف این زن گوش نکردم 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

یکی دیگه از افتخاراتم زندگی علاوه بر ندیدن برنانه عشق ابدی و زن روز دنبال نکردن این دست بلاگراست😁

طرف برای اینکه بازدید بگیره درامد داشته باشه باید چرت زیاد بگه شوهر و پدرشم معلومه هیچی نمیگن و تاییدش میکنن چون درامدی که اون از این راه داره خودشون هزارسال دیگه نمیتونن داشته باشن😉

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.