2777
2789

من همسایه پایینیمون شبایی که رایطه دارن زنه چنان آخ واوخ میکنه وجیغ میکشه من ازخاب پامیشم دوتا لگد محکم میکوبم به سقفسون لال میشه بی شرف بی آبرو چون واقعا دوست ندارم شوهرم صدای لذت یک زن نامحرمو بشنوه دنیا میخاد روسرم خراب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ک خودمونو کشتیم انقد بش گفتیم بازم ادم نشده

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
همسایه ما هم مثل همسایه شماست ولی ما تحمل می کنیم چیزی نمیگیم بهشون ولی دیشب که داشتیم فوتبال میدیدم ...

جای شما باشم منم تذکر میدم ما دیوونه شدیم دیگ

ادمک لال نباش پرو باش  

ما ط همکفیم. این همسایه های ما ی کاری ب ما کردن ک من دگ همکف اجاره نمیکنم. مدام بچه هاشون توی پارکینگن. ساعت ۱ با لطف خوش رفتم بشون گفتم برید خونتون الان سر ظهره عصر بیاید بازی کنید دیدم ن فایده نداره نیم ساعت بعدش رفتم چنان دادی کشیدم سرشون ک هرکدوم از ترس ی جا قایم شدن

با آدمای بی ملاحظه تذکر و لطف خوش فایده نداره فقط باید بترسن ک حالیشون شه با کی طرفن

همسایع پایینی ما که شبا تا چهار صبح با دوستاش شب نشینی و بگو بخند داره.

دیونمون کرده

کی بشه از این خونه بریم

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
اره همون بیشعور بلند داد میزنن 

تحمل صبر مجبوری تحمل کنی عزیزم

اینجور آدما نفهمن واقعا نمیفهمن تازه میگن مگه چیکار کردیم

باید بزنی از خونه بیرون

باشگاه بیرون کمتر تو خونه باشی

من همسایه پایینیمون شبایی که رایطه دارن زنه چنان آخ واوخ میکنه وجیغ میکشه من ازخاب پامیشم دوتا لگد م ...

😨😨😨😱😱وااای چقد بد!

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.