2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه مام در واحدشو چنان میکوبه ب هم ک فک میکنم با در دعوا داره 

چند بار تا حالا از خواب پریدم ،ترسیدم بهشم گفتم یک بار 

گفتم من باردارم میترسم گاهی اوقات گف ای وای راست میگین ببخشید ولی تا برگشتم تو خونه شرق درو بست

ما هم يکيشو داریم آدم خوبیه ولی خوب خیلی مهمون دارن مهموناشون هم میان یک هفته میمونن کلی سر و صدا تا ساعت 2 شب ولی چون فامیل شوهرش هست طفلی نمیتونه کاری کنه

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
همسایه مام در واحدشو چنان میکوبه ب هم ک فک میکنم با در دعوا داره  چند بار تا حالا از خواب پرید ...

دیوونن بخدا همسایه مام اینطوریه تذکرم کار ساز نیست

ادمک لال نباش پرو باش  

هم دردم باهات..یکی از عادت های گندشونم غیر سروصدا اینه که زنه میاد بیرون هی پشت سرهم خلط وتف میکنه😥😥😥

معده نمونده دیگه برام.

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
دیوونن بخدا همسایه مام اینطوریه تذکرم کار ساز نیست

بعضی وقتا میخوام برم در خونشون هر چی از دهنم در میاد بگم 

بچش میاد تو پله ها صب ساعت ۷ ،۸ داد میرنه مامان مامان بیدارم میکنه 

اینجور گاوا ادم نمیشن

همسایه ما هم چنان درو میکوبه تا چند لحظه شوکه ام

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤