https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه حیاط داری بخر. و یه جایی که درخت نداشته باشه. چون خیلی چیزی میجوئن. زمین میکنن میرن پایین ریشه درختتونو میخورن. خیلی دسشویی میکنن. ماهی یه بار پریود میشن. خیلی نازن ولی باید صبر داشته باشی. من تو خونه ازش نگه داری میکردم چهار ساله بود. ولی فرش اتاقمو دور تا دو شو خورده بود. نزدیک 10 تا شارژر هندزفری مو تیکه تیکه کرده بود. دیگه تقریبا یه چیز سالم نداشتیم.
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد تو نگشت. دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
جعفری دوست دارن زیاد. کاهو هم میخورن. اگه به روستا دسترسی داری که یونجه براش بیاری. عاشق یونجه ان. زیاد خرج خوردو خوراک ندارن. اگه خسارت مالی نزنن به وسایلت.
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد تو نگشت. دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور