2777
2789

بچه ها نسل جدید هم زیاد می بینم اصلا این چیزا حالیشون نیسن ولی من پسرمو جوری بار آوردم به من و پدرش خیلی احترام می ذاره بر خلاف بقیه پدر مادرا که بچه پر رو بار میارن حتی اگه من بزنم تو دهن پسرم در خون شه باز چیزی نمی گه 

بچه های شما چطور این چیزا رو بهشون یاد دادید یا نه ؟؟ پسر خواهرم می گفت اولین باره می شنوم بچه باید به پدر مادرش احترام بذاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پسرم این طوره  احترام پدرش بیشتر داره حتی به پدرش میگه شما دخترمم هم همین طور فقط احترام من بیچاره ندارن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

فعلا بچه ندارم ولی مخالف قدیسه سازی هستم اگه در اینده منو پدرش والدین سمی بودیم به هر دلیلی باید از حقش دفاع کنه نکه سکوت کنه در برابر هر رفتار غلط ما با توجیه اینکه صرفا پدر مادریم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

پدر مادر داریم تاپدر مادر، من تازه فهمیدم اصلا بعضیا لایق کلمه پدر یا مادر نیستن، یا فرق میزازن بین بچه ک بچه ها میشن دشمن خونی هم، یا به بچه هاشون ن محبت میکنن ن چیزی انگار فقط زاییدن و روزیشو خدا بده تربیت هم از تو کوچه یاد بگیره، این پدر مادرا رو فقط باید فش بارشون کرد

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

این روش قدیمی ها بود که هر جور بی احترامی و ظلمی میخواستن به بچه میکردن و پشت کلمه‌ی «احترام به بزرگتر» قایم میشدن.

بچه باید یاد بگیره فقط برای کسانی احترام قائل باشه که باهاش رفتار محترمانه دارن و اگه جایی دید به شخصیتش یا حریمش احترام نمیذارن باید بدونه که اجازه داره از خودش دفاع کنه حتی اگه طرفش بزرگتره.

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

حرمت دو طرفه ست عزیزم کسی که بزرگتره باید بزرگی کنه نه در حق کوچیکتر ظلم کنه نسل جدید این حرفشونه  اکثرا بعدشم چرا فکر میکنید فرزندتون اگه شما که پدر و مادرشید نباید  در برابر اشتباهاتتون انتقاد کنه ؟ خانواده مفهومش صمیمیته و محبت نه بر پایه ترس و اضطراب محیط خونه باید اینقدر امن باشه فرزندتون راحت باهاتون صحبت کنه

زمانی که هنوز به سن بلوغ نرسیده بود بچه تر بود بهش گفتم الان که ۱۷ سالشه نتیجه داده

من همسرم خیلی با دخترم کل کل میکنه،خودمم همینطور ولی به من برنمیگرده ازم حساب میبره،ولی کم کم داره جواب باباشو میده میترسم از آینده الان کوچیکه حدود ۷ سالشه

تو چه قشنگی😍...

این بچه حریم و حرمت قائل بشه عالیه اما اینکه بزنی در دهنش چیزی نگه حرمت نیست گاهی از ترس هم ناشی میش ...

اونجوری که فرقی نمی کنه من بزنم اون جواب بده یعنی می گه توی مادر و من بچه هیچ فرقی با هم نداریم تازه داره می گه من بالا تر از توئم چون تو این همه برا من زحمت کشیدی وظیفه بود بزنی منم می زنم