2777
2789
عنوان

حسودی در این حد

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بیاد بدبختی منم چشم.کنه 

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

من به چشم شوری اعتقاد ندارم منم خیلی وقتا خیلی چیزا به دوستام گفتم که بهم خورده چرا باید بندازم گردن بقیه نمیدونم والا 😖😖

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

عزیزم هر وقت حس‌کردی تو چشمی اینو بگو 

ماشااا.. لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

بعدشم صلوات بفرست 

روزی ی بارم‌اسپند رود کن عالیه 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

حالا هر کاری میکنی باید بهش اطلاع بدی؟ خدایی دیگه خاستگار اومدن گفتن نداره . اونم به دختر های فامیل

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

حسود به كسي ميگن كه در مورد كسي كه بهش حسادت ميكنه يه عمل بدي انجام بده... وقتي طرف هيچ كاري نكرده نميشه بهش گفت حسود...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

چه ربطی به حسودی داره واقعا متوجه نمیشم 

شنیده بودم چشم بعضیا بدون این که خودشون خبر داشته باشنو بخوان شوره ولی نشنیده بودم همش از حسادته!

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
ما ایرانیا همیشه فکر می کنیم چه تحفه هایی هستیم که دایم درحال چشم خوردنیم . هر اتفاقی پیش میاد نسبت ...

دقیقا همینه

اتفاق هر لحظه میتونه بیوفته و ما تمام سهل انگاری ها خودمونو میذارم پای حسودی کردن و چشم زدن دیگران

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

عزیزم تا ی مقداریشم تلقینه. وقتی اعتقاد پیدا کردی این اتفاقات از دعا و جادوئه، خودتم تا حدی باعث انتقالات انرژی منفی میشی.

این فکرارو بنداز از ذهنت بیرون. خوشحالیاتو لازم نیس دیگه ب کسی بگی. ن اینکه طرف مقابل حسود باشه و جادو جنبل کنه. ولی همینکه ممکنه اونم دلش بخواد، ممکنه تو کارات تاثیر داشته باشه

کنار تو درگیر آرامشم . . .