2777
2789
عنوان

حسودی در این حد

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالاخره حسود یا نحس ؟‌    من تا حالا نشنیده بودم یه آدم نحس باشه

کارایی ک بهش گفتم نشد بعدشم خورد به بن بست!یعنی هر چی دوندگی کردم نشده!در صورتی ک بقیه خیلی راحت بدون زحمت میرسن بهش

کارایی ک بهش گفتم نشد بعدشم خورد به بن بست!یعنی هر چی دوندگی کردم نشده!در صورتی ک بقیه خیلی راحت بدو ...

هیچ وقت تهمت نزن هر وقت حس کردی که انرژی منفی داره اون آدم رو بدون هیچ ظن و گمانی ترک کن 

عزیزم لازم نیست هر چی خریدی یا انجام دادی از این به بعد بهش بگی. یه خط قرمزهایی برا خودت دور اون بک ...

من اصلا بهش نمیگم!قطع رابطه کردم!ولی ب گوشم میرسه همش در مورد زندگیم از بقیه میپرسه،از بچگی حسادت و رقابت نسبت ب من داشت!اینقدر ب گوشم رسیده زیر ابمو زده

حالا هر کاری میکنی باید بهش اطلاع بدی؟ خدایی دیگه خاستگار اومدن گفتن نداره . اونم به دختر های فامیل

اخه خیلی صمیمی بودیم،خیلی دوسش داشتم،ولی وقتی دیدم اینجوریه ازش دوری کردم

نه جنابعالی مقصری که باهاش میری و میای و نون و نمک میخوری بعدش تهمت هم میزنی کات کن باهاش

عجب!اگه پیامای منو میخوندین من گفتم مدت طولانیه باهاش قطع رابطم!در ضمن من همیشه باهاش خوب بودم اون همیشه حرف منو زده و سعی کرده بدم کنه پیش بقیه!

نه جنابعالی مقصری که باهاش میری و میای و نون و نمک میخوری بعدش تهمت هم میزنی کات کن باهاش

حالا خودتو ناراحت نکن 😲😆

Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous
من اصلا بهش نمیگم!قطع رابطه کردم!ولی ب گوشم میرسه همش در مورد زندگیم از بقیه میپرسه،از بچگی حسادت و ...

خوب پس خوبه.

چقدر میخواد امار زندگیت واز دیگران بگیره خسته میشه اخر.

وقتی دیگران هم درست اطلاعات بهش ندن یا ندونن خسته میشه.

حسادت خود ادم وذهنش ومریض میکنه

دوستان اگه کسی اعتقادی نداره نیاز نیست توهین کنه میتونه تو بحث شرکت نکنه!من چون اعتقاد داشتم از کسای ...

من توهین نکردم استارتر جان

ولی اگه خیلی وقته قطع رابطه ای که دیگه مهم نیست تاپیک زدن نداره خداروشکر که قطع کردی باهاش