2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟(برادرشوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 3965 بازدید | 160 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی ازش شکایت کنی مدرک داری

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

استتارتر چندسالشه برادر شوهرت؟پیامشو بفرست ببینم در چه حدی باید واکنش نشون داد

عزیزم اون 26 سالشه و منم 27

متاسفانه شوهرم بعد از عید یه روز ناغافلانه رفت تو گوشیم آخه هیچ وقت این عادتو نداشت ازین کارا نمیکرد ولی خب اون روز رفت و وقتی دید پیامو نگه داشتم گرفت حذفش کرد 

دوست عزیز شما دیگه کوتاه بیا هرچی کشو بکشی کش میاد دعوام همینطوره کشش نده شما خودت شروع کردی گفتی شبم پیش خواهرت میخوابیدی بشین فکر کن ببین چقدر حرفت زشت بوده اونم از روعصبانیت وغیرت بدترشو گفت بهت چون رو خواهرش حساس بوده حالام فکر شکایت نباش رفت وآمدتو محدود کن اگه بخوای شکایت کنی که خواهرم از توشکایت میکنه بخاطر حرفت بعدم الان رو نگاه نکن اونا خانواده شوهرتن بفکر شکایت باشی شوهرتو چنان آتیشی وبد راه میکنن که کار بجای باریکی میکشه چون مقصر اول خودت بودی تلاش کن این موضوع رو کش ندی وخاتمه بدی ودیگه فکر کن وحرف بزن حالام شماره برادرشوهره رو بلک کن تمام 

من الان با خانواده همسرم یه مدت خیلی زیادیه  سر همین قضیه دخالت بیجا قطع رابطم

من خودم با قطع رابطه موافق نيستم بيشتر ميگم بهتره رفت و امد باشه اما سرسنگين و محكم اما ديگه فحش ناموسي خداييش قابل هضم نيستش

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
چه ها بذارین تعریف کنم کل ماجرا رو  حالا برادرشوهرم بعد از یک هفته اون اس ام اس رو در جواب اون ...

بنظر م شوهر بچه ای داری

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 
چه ها بذارین تعریف کنم کل ماجرا رو  حالا برادرشوهرم بعد از یک هفته اون اس ام اس رو در جواب اون ...

حق داشته ینی چی؟؟؟؟؟😨😨😨😨😨😨😲😲😲😲😲😲

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
اشکال نداره حالا شکایت بکن بخاطر پیامش. به نظرم کارشو بی جواب نذار

بچه ها الان که مدرک ندارم شوهرم پیام رو حذف کرد ولی اگه اون موقع که حذف نشده بود هم شکایت میکردم شوهرم تا حد طلاق دادن من پیش میرفت حتی اگه ده تا بچه هم داشتم شوهرمو میشناسم که میگم ولی من آمادگی طلاق رو نداشتم 

دیگه آشتی کردید دیگه. یه بار دیگه همچین کاری کرد زنگ بزن بهش خیلی خونسرد بگو عزیزم شما جای برادر کوچیک تر من هستی. بهت توصیه می کنم توی کار بزرگ ها دخالت نکنی.

مخصوصا وقتی زن و شوهری با هم مشکل دارن بهتره آدم ببینه و به روی خودش نیاره بذاره خودشون مشکلشون رو حل کنن. بگو حالا ایشالا خودتم بزرگ می شی ازدواج می کنی متوجه می شی که زن و شوهر دعوا کنن و فامیل هم رو توی دعوا شخم بزنن و ابلهان خودشونو بندازن وسط!
از بالا بهش نگاه کن بذا بفهمه داخل آدم نیست که بخواد نظر بده. اتفاقا خوبم کردی باهاش دست دادی و سلام علیک کردی. کلا جدیش نگیر. فکر کنم توی جو باشه بنده خدا.

شوهرم میگه اون تا حدودی حق داره چون اون حرف به خواهرش زدی  وقتی به خ اهر من گفتی یعنی به خواهر ...

شوهرت اگ واقعا دوستت داشت تورو غریب ول نمی کرد بره پیش خانوادش بشینه

من نمی دونم شما چرا حین ازدواج تا نمی کنید ک شوهرتون چقد به خانوادش وابسته س

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 

[QUOTE=62108807]دوست عزیز شما دیگه کوتاه بیا هرچی کشو بکشی کش میاد دعوام همینطوره کشش نده شما خودت شروع کردی گفتی شب ...[/QUOTE

موافقم باهات

همی میگن , شکایت کن ولی اینجوری اتیش تو زندگی خودش میندازه

ان مع العسر یسرا