2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟(برادرشوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 3965 بازدید | 160 پست
بچه ها الان که مدرک ندارم شوهرم پیام رو حذف کرد ولی اگه اون موقع که حذف نشده بود هم شکایت میکردم شوه ...

پس قطع رابطه کن 

جونت راحت شه 

اگر همسرت با اینم مخالفت کرد با توجه به اینکه پیامو دیده یه جای کار میلنگه کوتاه نیا 

ابروریزی کن یکم بترسه بعضی وقتا برانکه دمشون چیده شه لازمه

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها الان که مدرک ندارم شوهرم پیام رو حذف کرد ولی اگه اون موقع که حذف نشده بود هم شکایت میکردم شوه ...

حرفت خیلی چرت بوده وقتی دعواداشتین و تحویلش نگرفتی رفته پیش خواهرش نشسته غریبع ک نبوده یعنی چی جلو خواهرو مادرش میگی شبم برو پیشش بخواب؟؟هزار عصبانیم باشی باز اگ جاری بود حق میدادمت ولی خواهربرادری و این حرفا من بودم هیچوقت هیچوقت اون حرفتو نمیبخشیدم.برادرشوهرتم حق نداشت فشت بده ولی مادرشوهرت حق داشته والسلام 

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
شوهرت اگ واقعا دوستت داشت تورو غریب ول نمی کرد بره پیش خانوادش بشینه من نمی دونم شما چرا ح ...

دلت خوشه, خوب از کجا بدونه

روز خواستگاری هزار تا دروغ و فیلم در میارن, نمیان ک اخلاق گندشونو رو کنن

ان مع العسر یسرا

تاپیکو کامل نخوندم 

بزار بخونم 

دوباره نظر میدم

ولش کن دیگه. وقتی مدرک نداری کاری نمیتونی بکنی. ولی دفعه ی بعد سعی کن خودت از حقت دفاع کنی و به کسی هم بی احترامی نکنی.

تجربه من از زندگي اطرافيانم اينه كه هيچ مردي نميره زنشو طلاق بده مگر اينكه پاي خيانت وسط باشه اما خوب قومپز در ميكنند و تقي به توقي ميخوره ميگن طلاق اما همه مردها از طلاق ميترسن فقط به عنوان تهديد ازش استفاده ميكنند

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
آره مادر و خواهرش کنارم ایستاده بودن منم از فرط عصبانیت اون حرفو زدم ولی برادرشوهرم اصلا نبود اونا ب ...

وااا به اون اصلا ربطی نذاشته که دخالت کته

البته اینم داستان داشته  داستان ازین قرار بوده که من و شوهرم سر یه جریانی از هم خیلی دلخور بود ...

وااا ببخشیدا ولی حرفت خیلی خیلی زشت بودهمخصوصا اینکه خواهر مادرشم اونحا بودن....من اگه جای خواهره بودم همونجا جوابتو میدادم  

متاسفانه این کارو کردم  یعنی تو این مدت 7 ماه یا اصلا ندیده بودمش یا تو جمع های خیلی شلوغ بود ...

عزیزم درسته ک برادرشوهرت بی ادبه و درنهایت بیشعوری به شما و خانوادت توهین کرد.ولی شما بهترین کارو کردی ک سلام علیک کردی و احترام گذاشتی.

اون شعور و تبیت خودشو رسوند,شما هم تربیت خانوادگیت رو نشون دادی.همین ک دست داد واحوالپرسی کرد نشون داده ک پشیمونه از فلط زیادی ک کرده و مطمئن باش همسرت باش برخورد کرده.اینکه همسرت باش دوباره رابطه شو از سر گرفته بخاطر اینه ک برادرشه و نمیتونه اونو ول کنه.شاید اگه برادرای ما هم ب همسرامون توهین کنن ما فقط ی مدت محدودی طردشون کنیم و دوباره بریم سمتشون..

بنظرم با برادرشوهرت خیلی سرد و معمولی باش ازین به بعد.دیگه هم دنبال این حرف رو نگیر.

مهم اینه که روسیاه شد.هروقت دیدیش ی سلام علیک معمولی کن و سرد بکن و بعدش سر خودتو گرم کن با اطرافیان.

با این رفتارت بش نشون دادی ک چقدر بیشعور و بی ادبه و تو برای همچین آدمی ارزش قائل نیستی

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..
منم خانواده شوهرم بیچارم کردن شوهرم پشتمه اما تا مادرشو میبینه عوض میشه منم خسته شدم نمیدونم چیکار ک ...

بخدا اون روز که پیام رو گرفتم کل بدنم مثل بید میلرزید خیلی گریه کردم هیچی جواب پیامش رو ندادم به امید اینکه شوهرم ازم حمایت کنه 

اما اون فقط اومد خونه و کلی معذرت خواهی کرد و بعد رفت به برادرش به قول خودش دری بری گفت البته تا چند وقت همینجوری عذرخواهی میکرد اما عذرخواهی خشک و خالی به چه دردی میخورد 

دیگه هیچ حمایتی ازم نکرد نه پدری نه مادری هیچ کدوم جلو نیومدن از دلم در بیارن 

بعضی وقتا با خودم میگم ای کاش منم همونجوری جواب پیامشو میدادم حداقل دلم خنک میشد عقدم خالی میشد نه اینکه مثل الان هیچ کس حتی به روی مبارکشم نمیاره

کل اعضای خانواده رو هم سیاست میکنه کلا مادرشوهرم دوتاپسر داره پسراشو خدای روی زمین بارآورده انگار از دماغ فیل افتادن انگار که کی باشن انقد که مغرورن