2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟(برادرشوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 3965 بازدید | 160 پست
وقتی هیچ حامی ندارم چطور میتونم اینکارو بکنم 

منم شوهرم حامیم نیست. البته توی سه سال زندگیم یبار برادرشوهرم بهم یه حرف زد الآن دنبال اینم که تلافی کنم براش. شمام خودت از حقت دفاع کن.

محل سگ نذار ، معرور تر ازز قبل هم باهاشون رفتار کن ، بگو بخند بذا بترکن ، بجاش بیشتر ببرا شوهرت مظلل ...

با بقیه فعلا مشکل ندارم فقط اولین برخورد بعد ازون اتفاق یه مقدار بی محلی کردن مادرشوهر و خواهرشوهرا ولی بعدش دیگه خوب شدن 

این اتفاق مال 7 ماه پیش هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم ازم حمایت نمیکنه اگه من آشتی نکنم اونم با خانوادم قطع رابطه میکنه کلا خیلی بهم فشار میاره اعصا ...

آشتی چیه برو ازش شکایت کن. به شوهرتم بگو زیاد اذیتم کنی مهریه رو میذارم اجرا. محکم باش بابا

شوهرم میگه اون تا حدودی حق داره چون اون حرف به خواهرش زدی  وقتی به خ اهر من گفتی یعنی به خواهر ...

نه استرار تروخدا این کارو نکن خودتو کوچیک نکن فردا نه پس فردا هر چی دلش خواست بارت کنه 😔

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
به برادرشوهرت ربطی نداشت. اون حق نداره به شما بگه بالای چشمت ابرو هست. بزن شتک کن کثافتو.

عزیزم برادرشوهرش بی فرهنگ هست که فش ناموسی داده این توش شکی نیست ولی اینکه میگید به برادرشوهرش ربط نداشت که خواهرشوهر این خانم خواهرش وناموسش هست انقد این حرف که گفت میشش میخوابیدی شب سنگین بوده که به این شکل باایشون برخورد کرده از روعصبانیت بالخره بخواهرش گفته برادرم روخواهر حساسه حامیش هست پس ربط داشته ولی خب نباید فش به خانوادتون میداد 

[QUOTE=62107644]مكه بچه اي كه نياز به حامي داشته باشي خودت بايد از پس خودت بربيايي 

برادرشوهرم انقد غد و مغرور هست که عمرا بیاد جلو واسه سلام علیک کردن 

شوهرم فقط خودش ازم معذرت خواهی کرد و به قول خودش رفت دری بری به داداشش گفت همون روز و فقط تا یک هفته ازش دوری کرد بعد ازیک هفته اصلا انگار نه انگار شدن همون برادرای قدیمی 

این قضیه مال 7 ماه پیشه

شوهرم ازم حمایت نمیکنه اگه من آشتی نکنم اونم با خانوادم قطع رابطه میکنه کلا خیلی بهم فشار میاره اعصا ...

خوب قطع رابطه بكنه شما برو و بيا با خانواده ات بيشتر از قبل هم رابطه داشته باش خودش خسته ميشه 

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
[QUOTE=62107644]مكه بچه اي كه نياز به حامي داشته باشي خودت بايد از پس خودت بربيايي  برادرشوهرم ...

استارتر نیاد که چه بهتر میخوای چیکار بری منت کشی 😏

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
خوب قطع رابطه بكنه شما برو و بيا با خانواده ات بيشتر از قبل هم رابطه داشته باش خودش خسته ميشه  

من الان با خانواده همسرم یه مدت خیلی زیادیه  سر همین قضیه دخالت بیجا قطع رابطم 

عزیزم برادرشوهرش بی فرهنگ هست که فش ناموسی داده این توش شکی نیست ولی اینکه میگید به برادرشوهرش ربط ن ...

بازم میگم به برادرش مربوط نمیشه. این خانوم به شوهرش گفت مگه میخواستی پیشش بخوابی که این برخوردو داشتی؟ این یعنی حد و حدود زن و شوهر با خواهر و برادر متفاوته. به خواهرش فحش ناموسی نداد که

آشتی چیه برو ازش شکایت کن. به شوهرتم بگو زیاد اذیتم کنی مهریه رو میذارم اجرا. محکم باش بابا

متاسفانه این کارو کردم 

یعنی تو این مدت 7 ماه یا اصلا ندیده بودمش یا تو جمع های خیلی شلوغ بود که اصلا کسی به کسی نبود مثلا تو جمع های صد نفره 

ولی دیشب که مادرشوهرم اینا بودیم ما یه خورده بیشتر نشستیم از شانس بد من برادرشوهرمم زودتر از همیشه اومد خونه همیشه دیروقت نیومد 

هیچی خلاصه شوهرم آروم زیر گوشم گفت سلام علیککن باهاش 

منم حالا پدرشوهرم ایستاده بود که خیلی دوسش دارم و شوهر های خواهرشوهرم بودن نمیدونم از ترس بود یا چی ولی اینکارو کردم یعنی سلام کردم و فقط میخواستم در همین حد باشه ولی اون دستش رو آورد جلو و دست داد و تازه احوالپرسی هم کرد 

خیلی اعصابم از دست خودم خورده آخه چرا انقد من ضعیفم چرا نمیتونم از حقم دفاع کنم خیلی گیجم اصلا نمیدونم حق با من هست یا نه