2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟(برادرشوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 3965 بازدید | 160 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چيكار به شوهرت داري خودت واسه خودت ارزش قايل شو مطمين باش بعد از يه مدت شوهرت هم ميادش تو تيم خودت الان هم من جات باشم با همين اس ام اس ميرم ازش شكايت ميكنم كه بار اخرش باشه اين شكرخوري ها رو ميكنه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

البته اینم داستان داشته 

داستان ازین قرار بوده که من و شوهرم سر یه جریانی از هم خیلی دلخور بودیمیعنی من خیلی دلخور بودم و ازش کینه داشتم و دلم هیج جوره باهاش صاف نمیشد بعد ما به یه عروسی از طرف خانواده شوهر دعوت شدیم و توی اون عروسی وقتی شوهرم اومد تو کل زمان یک ساعت رو رفت پیش یه خواهرش نشست پشت به من و حتی یک دقیقه نیومد پیش من 

من که خودم به شدت ناراحت بودم ازش و در واقع نفرت داشتم ازش این موضوعم مزید بر علت شد و کفر منو درآورد 

منم وقتی از عروسی دراومدیم وقتی شوهرم تو ماشین نشست از پنجره ماشین برگشتم بهش گفتم مگه قرار بود شب تا صبح هم میش خواهرت بخوابی که کل عروسی رو پیش اون نشستی و منو آدم حساب نکردی 

با اس ام اسش برید ازش شکابت کنید بابت فحش ها.حساب کار دست بقیه شون هم میاد.

سلام سیبل جان چقدر کم پیدایی😍😍😘

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

چه ها بذارین تعریف کنم کل ماجرا رو 

حالا برادرشوهرم بعد از یک هفته اون اس ام اس رو در جواب اون حرف من بهم زده 

به نظرتون حق داشته یا کدوم بیشتر مقصر بودیم؟

سلام سیبل جان چقدر کم پیدایی😍😍😘

سلام عزیز دلم😘😘😘😘😘😘نزدیک کنکوره.کلاسام زیاد شده نمیرسم زیاد بیام.امتحان بچه ها تموم شه وقت منم ازاد میشه .دلم برات تنگ شده بود .خوبی عزیزم؟😍😍😍

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد

حرف شما بد بوده ولی به برادر شوهرت هیچ ربطی نداره. من باشم زنگ میزنم میگم اولا هرچی گفتی خواهر و مادر خودتن دوما گه خوری دعوای من و شوهرم به تو نیومده

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش