2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟(برادرشوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 3965 بازدید | 160 پست
چه ها بذارین تعریف کنم کل ماجرا رو  حالا برادرشوهرم بعد از یک هفته اون اس ام اس رو در جواب اون ...

اصلأ اختلاف بین شما و شوهرت ب اون چ ربطی داره

ولی حس میکنم موضوع فراتر از این صحبتهاس نمیدونم چرا

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
چه ها بذارین تعریف کنم کل ماجرا رو  حالا برادرشوهرم بعد از یک هفته اون اس ام اس رو در جواب اون ...

به برادرشوهرت ربطی نداشت. اون حق نداره به شما بگه بالای چشمت ابرو هست. بزن شتک کن کثافتو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته اینم داستان داشته  داستان ازین قرار بوده که من و شوهرم سر یه جریانی از هم خیلی دلخور بود ...

عزیزم ناراحت نشیا حرفت خیلی بد بود که گفتی شب پیش خواهرت بخوابی زشت بود این حرف حتمن بغیرت داداشش برخورده میتونسی یه شکل دیگه بگی 

جلو اونا این حرفا رو به همسرت زدی؟؟

آره مادر و خواهرش کنارم ایستاده بودن منم از فرط عصبانیت اون حرفو زدم ولی برادرشوهرم اصلا نبود اونا به گوشش رسونده بودن 

جالب اینجاست که یک سالم از مت کوچکتر و مجرده

سلام عزیز دلم😘😘😘😘😘😘نزدیک کنکوره.کلاسام زیاد شده نمیرسم زیاد بیام.امتحان بچه ها تموم شه وقت منم ...

فدای تو دوست خوشگلم😍😍

بخدا این چند روزه تو سایت هی ب یادت میوفتادم میگفتم سیبل نیستش

خیلی خوشحال شدم دیدمت 😘😘😘فرصت کردی بیا 😍😍😍

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

بنظرم حرفت خیلی زشت بوده بخاطر همین داداشه کنترولشو ازدست داده بهر حال خواهر شوهرتون خواهرش وناموسشه انقد این حرف سنگین بوده براشون که باهات اینطوری برخورد کردن منم اگه زنداداش داشتم به برادرم میگفت این حرفو نگاشم دیگه نمیکردم 

آره مادر و خواهرش کنارم ایستاده بودن منم از فرط عصبانیت اون حرفو زدم ولی برادرشوهرم اصلا نبود اونا ب ...

استارتر منم برادر شوهرم توی کاری که اصلا بهش ربط نداشت دخالت بیجا کرد و حرفا و پیامهای زشت به گوشیم فرستاد قرار بود برم شکایت کنم ولی منصرفم کردن الان هم نزدیک ۵ ماهه با همشون قطع رابطه کردم 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
وقتی هیچ حامی ندارم چطور میتونم اینکارو بکنم 

شوهرم میگه اون تا حدودی حق داره چون اون حرف به خواهرش زدی 

وقتی به خ اهر من گفتی یعنی به خواهر اون گفتی 

ازم حمایت نمیکنه حتی اصرار داره من آشتی کنم 

وقتی هیچ حامی ندارم چطور میتونم اینکارو بکنم 

مكه بچه اي كه نياز به حامي داشته باشي خودت بايد از پس خودت بربيايي اينو بابام يادم داد كه هيچ وقت منتظر نباش كسي به دادت برسه خودت بايد هميشه حريف زندگي ات بشي

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
استارتر منم برادر شوهرم توی کاری که اصلا بهش ربط نداشت دخالت بیجا کرد و حرفا و پیامهای زشت به گوشیم ...

شوهرم ازم حمایت نمیکنه اگه من آشتی نکنم اونم با خانوادم قطع رابطه میکنه کلا خیلی بهم فشار میاره اعصابم از دستش خورده

من خیلی روی قطع رابطه با خانوادم حساسم دوست ندارم این اتفاق بیفته