2777
2789
عنوان

بگم از زندگیم واستون سبک بشم !

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 122 پست
عزیزم این حساسیت به مرور زمان و با ثابت کردن خودت بهش، کم و کمتر میشه.... دقیقا 15سال پیشِ منی.... و ...

من آخه شاید چندسال دیگه نخوام کارایی که الان تو این سن میخوام کنم انجام بدم ...چیکار کنم :(

به خودت بیا یه ذره !😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه منم اون عاشقم بود ولی باسختی فراوون تمومش کردیم هنوزکه هنوزه ازخواهرم حالمو میپرسه تو ای ...

دقیقا منم چند وقته دارم فکر میکنم به همین

به خودت بیا یه ذره !😏
یاد فیلم ملی و راه ی نرفته افتادم بشین بایه بهانه ای نگاه کن من باشوهرم نگاه کردم شوهرم میگفت مرده د ...

تازه میگه من از اون بدترم اگه بخوای کج بری 

به خودت بیا یه ذره !😏
من کنار اومدم تا الان به خاطر حسی که بینمونه  اما سخته اینجوری تا آخر عمر  من کلا یکی دو ...

همون گاف ها که دادی کار رو خراب کرده

منم خودم  گند زدم  شیطونی هایی که دوران دانشجویی داشتیم رو براش تعریف کردم  

بعد از اون گیر دادن هاش بیشتر شد 

الان خیلی بهتر شده منم سعی میکنم مواظب باشم حساس نشه 

عزیزم انگار ازاول خودتو وابستش کردی.مگه فقط مردا خوب وبد رو تشخیص میدن؟این به شعور شماتوهین میشه.یعن ...

گفتم بهش حداقل بیا یه تایم جدا باشیم 

گفت میدونی که بری حتی واسه یه روز همون روز روزه مرگمه

به خودت بیا یه ذره !😏
همون گاف ها که دادی کار رو خراب کرده منم خودم  گند زدم  شیطونی هایی که دوران دانشجویی داش ...

ولی خب من بعدش درستش کردم بعدش سعی کردم کار اشتباه نکنم جبران کردم 

به خودت بیا یه ذره !😏
اگه باهم دوست بودين قبلا عاديه خودتو ثابت كن ببين چطوره يا حساسه يا بيماره بايد تشخيص بدي 

دوست بودیم صد بار ثابت کردم سر چیزای کوچیکم دعوا داره فکر میکنه من با پسرا و مردای دیگه مقایسش میکنم

به خودت بیا یه ذره !😏
گفتم بهش حداقل بیا یه تایم جدا باشیم  گفت میدونی که بد ری حتی واسه یه روز همون روز روزه مرگمه

عزیزم دیگه هرکس یه جوره اخلاقش.ماکه تحمل نداریم.البته قبل ازدواج وقتی میگن باهم اشناشین واسه اینجاست که بدون شناخت توچاه نیفتین

دقیقا منم چند وقته دارم فکر میکنم به همین

من یه چندباری شدید قهرکردم ازبس گریه وزاری کرد برگشتم قول میدادخوب بشه ولی نمیشد اوایل تا دوهفته مطیع واروم بود ولی بعد دوباره روز ازنو روزی از نو...من بخاطرش بیرون نمیرفتم ۴سال ولی بعد فهمیدم جوونیم داره هدرمیره یواشکی بیرون میرفتم بادوستام حتی گواهینامه گرفتم ولی ازترسم بهش نگفتم کلاسامو گذاشتم ۷صبح که نفهمه وفک کنه خوابم....ولی خب چه فایده....اخرش عصبی شدم وبریدم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دوست پسر دوستِ صمیمیم اینجوری بود دقیقا. شش سال تموم نذاشت اب خوش از گلوی این دختره پایین بره اخرشم اومد گقت مامانم میگه این اگه دختره خوبی بود این همه سال باهات دوست نبود. یک ماه بعدم رفت با یکی دیگه ازواج کرد. طفلکی دوستم. میدونم جواب سوالت نیست ولی این شش سال تموم عوض نشد که نشد