2777
2789
عنوان

بگم از زندگیم واستون سبک بشم !

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 122 پست
من کلا از مرد جماعت خوشم نمیاد . از بس همه جور مردی دیدم تو فامیل و دوست . کلا ازدواج بدم میاد  ...

منم راه تو رفتم بدم کشیدم ولی تو این راه یه کلی درس گرفتم ....دقیق هم مثل توام ازمردها بدم میادولی دیدی که بعد یکسال تونستم فراموش کنم وازدواج کردم تازه عاشقم شدم وفهمیدم عشق واقعی چیه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خودم متوجه هستم افسردگی چی هست ... بدم نیس آدم واسه عشقی که انتخاب کرده بدبختی بکشه یکم . اما من ام ...

قربونت برم درضمن زندگی انقدر خودش سخت هست و فداکاری میخواد که نگو....وقت برای فداکاری زیاده .‌‌توروخدا ازخرشیطون بیا پایین.... دیگه واویلا به اینجور زندگی ها  که بامشکل اغاز میشه ببین تهش به چی ختم میشه..‌.من نمیخوام خدایی نکرده اشتباه راهنماییت کرده باشما ولی تو این دوره زمونه ادم فقط باید بفکر خودش باشه وگرن ضرر میکنه....همون نامزدتم مطمئنا فقط بفکر خودشه وگرن ادم عاشق عاقل واسه عشقش عوض میشه اون واسه اینکه تغییرنکنه میگه جامعه بده مردا بدن وفلان....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.