2777
2789
عنوان

بگم از زندگیم واستون سبک بشم !

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 122 پست
دقیقا من همونم  با اینکه همیشه راست میگم بهش اما حس میکنه میپیچونم

گلم من یه دوست پسر داشتم همین مدلی ....تا مرز نامزدی هم پیش رفتیم ولی چون اخلاقش اینطوری بود ردش کردم رفت ...با اینکه مردم وزنده شدم تا چندماه کارم گریه بود ۱۰کیلوهم ازعشقش کم کردم ولی الان خوشحالم که اون شوهرم نشد چون واقعا اخلاقش بده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داره ولي غرورشوبيشترازتودوست داره دوماه بهش فرصت بده كمي كوتاه بياداگه نشدبه نظرمن جداشووگرنه هرروزجنگ ودعواداريدواگه خدابهت دختربده دخترش وطوري محدودميكنه كه عقده اي ميشم من ديدم كه ميگم

كاش زمان به عقب برميگشت
هنوزهستن ازاین مردا؟ماکه داریم میبینم زنه دوست پسر داره خیانت کرده شوهره میگه دوست دارم نمیزارم جداش ...

نه بابا نامزد من منو کلا به دوستانش نشون نمیده زیاد میگه نخ میدن

به خودت بیا یه ذره !😏
چندبار به حرفش گوش نده ببین چه برخوردی میکنه  با پدرومادرت حتما مشورت کن که بعدا نگن به ما نگف ...

خانوادم مخالف بودن . واسه همین هرچی بگم میگن تو خودت انتخاب کردی

به خودت بیا یه ذره !😏
آخه ما همو می شناسیم خیلی وقته  اینجوری نبود قبلا

خوب پس تو ذاتش نیست 

ببین علتش چیه؟ 

شاید قبلا بهت بیتفاوت بوده  الان دوستت داره

من چون میدونم دوستم داره  خیلی راحت تر میتونم کنار بیام با گیر دادن هاش

گلم من یه دوست پسر داشتم همین مدلی ....تا مرز نامزدی هم پیش رفتیم ولی چون اخلاقش اینطوری بود ردش کرد ...

دل کندن خیلی سخته دوستم داره کمکم کرده همیشه همه چی اوکیه فقط همین که تو این داستانا منطق نداره 

به خودت بیا یه ذره !😏
وا .ببخشیدا ولی ادم باکسی دوست میشه که مثل خودشه.اگه میدونه دوستاش بد هستن چراخودش رابطه داره؟

با اونام روابطشو کمتر کرده به خاطر من 

میگه چون من مردارو میشناسم میدونم که بهتره حواسم بهت باشه

به خودت بیا یه ذره !😏
خوب پس تو ذاتش نیست  ببین علتش چیه؟  شاید قبلا بهت بیتفاوت بوده  الان دوستت داره م ...

من کنار اومدم تا الان به خاطر حسی که بینمونه 

اما سخته اینجوری تا آخر عمر 

من کلا یکی دو بار گاف دادم اونم من مقصر نبودم 

به خودت بیا یه ذره !😏

عزیزم این حساسیت به مرور زمان و با ثابت کردن خودت بهش، کم و کمتر میشه.... دقیقا 15سال پیشِ منی.... ولی الان مانتویی شدم. تنها بیرون میرم.. بادوستام دوره ای خونه هم میریم. تنها خرید میرم. کلاس میرفتم.... الان این حساسیت ها عادیه... بعدا خندش میگیره خودش از کاراش... تو فقط صبور باش و مطیع تابدونه  چموش نیستی😂😂ببخشید

همه میگن حتی با خواهرم می رم بیرون میگه منم باید ببری که مرد باهات باشه

یاد فیلم ملی و راه ی نرفته افتادم بشین بایه بهانه ای نگاه کن من باشوهرم نگاه کردم شوهرم میگفت مرده دیوانه اس منم گریه ام گرفته بود میگفت دیگه این چرت وپرت ها رونگاه نکن

البته همه مشکل دارن من یه جور دیگه شو دارم بچه ننه بودن😥

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
با اونام روابطشو کمتر کرده به خاطر من  میگه چون من مردارو میشناسم میدونم که بهتره حواسم بهت با ...

عزیزم انگار ازاول خودتو وابستش کردی.مگه فقط مردا خوب وبد رو تشخیص میدن؟این به شعور شماتوهین میشه.یعنی شماشوهرت جلوتو نگیره خیلی کارا میکنی.عزیزم ماهم عاشقیم زندگیمونن خیلی دوست داریم.ولی حق اختیاروانتخاب داریم واینکه خودمون حریم رو تشخیص میدیم

دل کندن خیلی سخته دوستم داره کمکم کرده همیشه همه چی اوکیه فقط همین که تو این داستانا منطق نداره  ...

دقیقا همینه منم اون عاشقم بود ولی باسختی فراوون تمومش کردیم هنوزکه هنوزه ازخواهرم حالمو میپرسه تو اینستا متن دوموردم میذاره همه مناسبتهامم یادشه حتی جاهایی که رفتیم باهم میره همونجا استوری میذاره ولی خب چه میشه کرد باهمه عشق وعلاقه که نمیشه زندگی رو خراب کرد بحث یه روز دوروز که نیس یه عمره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....