2777
2789

خسته شدم نمیدونم پیش کدوم دکتر برم واسه زایمان

اگه کسی تجربه جدید داره بگه دکتر و بیمارستانش چطور بوده

؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه تجربیاتتون رو بگید؟ من بین دکتر زهرا فرهادی و دکتر اقا حسینی موندم

دوست من تیرماه امسال با دکتر فرهادی بیمارستان نیکان زایمان داشت راضی بود منم الان پیش ایشون میرم . دکتر خوبی بنظر میاد 

خدایا بخاطر پسر نازم ممنون
سلام من با ایشون یه زایمان طبیعی داشتم واقعا کارشون عالی بود و خیلی ازشون راضی بودم    

سلام عزیزم، میخواستم در مورد دکتر زهرا فرهادی بیشتر بدونم آخه من دکترم عوض کردم ایشونو انتخاب کردم الان هفته 25 هستم، یه بار پیششون ویزیت شدم به نظر دکتر با دانش و مهربونی میومد شما کاملا راضی بودید؟ کدوم بیمارستان زایمان کردید از بیمارستان هم راضی بودی؟ 

دوست من تیرماه امسال با دکتر فرهادی بیمارستان نیکان زایمان داشت راضی بود منم الان پیش ایشون میرم . د ...

سلام عزیزم شما زایمان کردی به سلامتی؟ من 25 هفته پیش دکتر زهرا فرهادی میرم میخوام بدونم کارشون چطوره؟ 

سلام عزیزم شما زایمان کردی به سلامتی؟ من 25 هفته پیش دکتر زهرا فرهادی میرم میخوام بدونم کارشون چطوره ...

سلام عزیزم اطلاع دارید که دکتر فرهادی سزارین اختیاری انجام میده یا نه؟؟ چون جدیدا بخشنامه اومده دوباره که اجازه سزلرین نمیدن ، دکتر شما سزارین اختیاری انجام میده ؟؟؟ 

سلام عزیزم اطلاع دارید که دکتر فرهادی سزارین اختیاری انجام میده یا نه؟؟ چون جدیدا بخشنامه اومده دوبا ...

سلام عزیزم اینکه اختیاری انجام میده یا نه نمیدونم ولی من اولین بار رفتم پیش ایشون ازم پرسید طبیعی میخوای یا سزارین که من گفتم طبیعی، احتمالا این بخش نامه ای که شما میگی برای بیمارستان های دولتی باید باشه

سلام عزیزم اینکه اختیاری انجام میده یا نه نمیدونم ولی من اولین بار رفتم پیش ایشون ازم پرسید طبیعی می ...

دقیقا الان مشکل من همینه ، من ۳۰ هفته باردارم از اول بارداریمم به دکترم گفتم که میخوام سزارین بشم ایشون خودش قبول کرد حالا دیروز رفتم پیشش و زد زیر حرفش گفت فقط طبیعی😭😭 من از طبیعی متنفررررررررم 

بیمارستانم فرقی نداره خصوصی یا دولتی ، من میخواستم نیکان یا فرمانیه برم جفتشونم خصوصی بودن 

ولی دکتر مهمه، چون برای طبیعی وزارت بهداشت هم بهشون درجه میده هم پول بیشتری میگیرن از بیمارستان درصد بالاتری میگیرن

سلام عزیزم اینکه اختیاری انجام میده یا نه نمیدونم ولی من اولین بار رفتم پیش ایشون ازم پرسید طبیعی می ...

الان من دنبال دکتریم که سزارین قبول کنه 

به دکترا دارن فشار میارن و تشویقشون میکنن که زایمان فقط طبیعی انجام بدید 

به این فکر نمیکنن که خود آدم چی میخواد 

سلام عزیزم اطلاع دارید که دکتر فرهادی سزارین اختیاری انجام میده یا نه؟؟ چون جدیدا بخشنامه اومده دوبا ...

سلام عزیزم، من اولین بار رفتم پیشش ازم پرسید طبیعی میخوای یا سز من گفتم طبیعی، فک کنم اون بخش نامه برای بیمارستان های دولتی

الان من دنبال دکتریم که سزارین قبول کنه  به دکترا دارن فشار میارن و تشویقشون میکنن که زایمان ف ...

این اصلا مخالف اصرار برای طبیعی هست حتی به من گفت اگه 30 درصد احتمال داشته باشه طبیعی زایمان کنی بهت میگم بهتره سزارین بشی