2777
2789
من خودم چون بچم وزنش کند بود انوکسا دکتر برام تجویز کردن.  پرناتولیست چیه؟🧐

پرنالوژیست فوق تخصص بارداری پرخطر .من چون انوکساذمیزنم و آسپرین میخورم واینکه قبلا سقط داشتم بهم گفتن بهتره تحت نظر پرناتولوژیست باشم حتی انوکساپارین و آسپرین دکترم بااینکه پرنالوژیست زده بود تو کارت هرچند نبود از دکتر غربالگری پرسید اون گفت باید استفاده کنم چون mtrfژنتیکی بود تو آزمایشم

پرنالوژیست فوق تخصص بارداری پرخطر .من چون انوکساذمیزنم و آسپرین میخورم واینکه قبلا سقط داشتم بهم گفت ...

ببین دکتر فرهادی همه ی باردارارو میفرسته سونوگرافی دکتر سولماز پیری که ایشونم متخصص جنین شناسی هستن تشخیصاشون عالیه مخصوصا برا غربالگری که فقط کار ایشونو قبول دارن. 

درسته دکتر پیری نه عکس درست حسابی میده نه سی دی سونوگرگرافیو ولی کارشون عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دکتر فرهادی همه ی باردارارو میفرسته سونوگرافی دکتر سولماز پیری که ایشونم متخصص جنین شناسی هستن ...

آره منم سونوگرافی غرابلگری اول پیش دکتر پیری رفتم حتی امینوسنتزم‌پیش اون رفتم الان دکتر خودم نیست مشکل پیدا کردم زنک زدم پیری با اینکه دکترم نبود خیلی دلسوز خودش سوالمو جواب داد اولین بار پیشش رفتم بد اخلاق اومد بنظرم ولی خیلی دکتر با وجدانی هست اونقدری که اون پیگیری کرد دکتر خودم بااینکه یه منشیش پیام دادم من مشکوک به آبریزش دکتره احمق یه دکتر معرفی نکرد برن تحت نظرش الآنم پیری گفتم دکترم نیست گفت میتونی بری پیش زهرا فرهادی یا ژیلا عابدی اما خب من چون قبلاً سقط داشتم انوکساپارین هم میزنم و آسپرین میخورم میگم شاید لازم باشه برم تحت نظر پرناتولوژیست برای همین دودلم حالا موندم اگه نتونم دکتری پیدا کنم توکل به خدا باید برم تحت همینا چون امپولمم تا یکشنبه بیشتر ندارم آخر ماهم باید برم‌انومالی‌باید آزمایش لازم برام بنویسه

آره منم سونوگرافی غرابلگری اول پیش دکتر پیری رفتم حتی امینوسنتزم‌پیش اون رفتم الان دکتر خودم نیست مش ...

علت سقط چی بوده؟

من از دکتر فرهادی راضی بودم. 

بیمارستانم که نیکان سزارین شدم خلاصه همه چی عالی بود ایشالا شماهم به سلامتی زایمان میکنی عزیزم🌸💋

علت سقط چی بوده؟ من از دکتر فرهادی راضی بودم.  بیمارستانم که نیکان سزارین شدم خلاصه همه چی عا ...

والا آزمایشی بعدشون ندادم ولی دکتر ژنتیک می‌گفت بخاطر mtrfبوذه و باید آمپول انوکساپارین میزدم و هم اینکه آنتی تی پی تیرویید داشتم دارو مصرف نمیکر م.بیماسرتان نیکان شنیدم یه بچه اشتباهی پاهاشو بجای سرکلاژ بریدن خیلی میترسم وگرنه اول خودم میخواستم نیکان برم .راستی زهرا فرهادی اگه چیزی تخصصش نباشه می‌فرسته پیش دکتر پرناتولوژیست مشورت بگیره؟

والا آزمایشی بعدشون ندادم ولی دکتر ژنتیک می‌گفت بخاطر mtrfبوذه و باید آمپول انوکساپارین میزدم و هم ا ...

اصطلاحات فوق پزشکی به کار میبری😁

اون اتفاقی که شنیدی برا نیکان من حتی دقیقا میدونم کار کدوم دکتر بوده چون یه چند بار قبل بارداری پیش ایشون میرفتم که بعد متوجه شدم از سواد کافی برخوردار نیستن. 

بله دکتر فرهادی اعتقادشون اینه که هرکس تو زمینه ی تخصصی خودش باید طبابت کنه. حالا یکبار برو ویزیت شو ببینین همونی هست که مد نظرته یا نه 

اصطلاحات فوق پزشکی به کار میبری😁 اون اتفاقی که شنیدی برا نیکان من حتی دقیقا میدونم کار کدوم دکتر ب ...

آره بابا منم اسمش می‌دونم .آره شنبه اگه وقت بده احتمال زیاد میرم پیشش خبرشو بهت میدم 

ایشالا هر چی به صلاحته همون بشه. 

انشاءالله.فقط دکتر قبلیم به من گفته بود اکو قلب جنین برم چلی دکتر فرهادی گفت لازم نیست برو انومالی اگر دکتر پیری گفت لازمه اونوقت دکتر پیری هم گفت نیازی نیست من قلبش بررسی کردم الان دودلم برم یانه .شما اکو قلب جنین رفتید؟

انشاءالله.فقط دکتر قبلیم به من گفته بود اکو قلب جنین برم چلی دکتر فرهادی گفت لازم نیست برو انومالی ا ...

من یکماه اخر بارداریم هفته ای دوبار ان اس تی انجام میدادم.اگه لازم بدونن حتما میگن