2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید

136 بازدید | 22 پست

خواهرم باید جهاز بگیره.  وقت هم نداریم باید سریعتر حداقل تا 20 روز دیگه جهازشو جور کنیم. پول هم هیچی نداریم. یه وام ۱۵٠ تومنی مامانم ثبت نام کرده که اصلا هیچ خبری ازش نیست.  خواهرمم یه وام ۱۵٠ تومنی ثبت کرده اونم تازه گفتن مدارکت و بیار.  قرار بود عمه ام حدود ۲٠٠ تومن سهم الارث بابام و بده که اونم زده زیرش گفته الان دستم خالیه. ما هم واسه جهاز خواهرم ۳۵٠ تومن لازم داریم. حالا اینا همه یه طرف دلم از اونجا میسوزه که  دقیقا ۳۵٠ تومن تو حساب شوهرم هست البته خودمون خیلی بهش نیاز داریم.  اما همین که میبینم انقد پول تو حساب ما هست و از اونور خانواده ام در به در پولن اعصابم خورد میشه. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

چه توقعت بی جاس . شوهر تو حتی وظیفه ای در برابر خواهر خودشم نداره چه برسه خواهر خانوم

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش نزن

جور میشه

ندید این پول رو

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چه توقعت بی جاس . شوهر تو حتی وظیفه ای در برابر خواهر خودشم نداره چه برسه خواهر خانوم

توقعی ندارم ازش.  حتا خودمم کلی برنامه برا این پول ریختم اما خب خیالم اصلا راحت نیس😔 دلم برا خواهرم میسوزه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

حالا لازمم نیست پول و بدن و پس نگیرن .خانوادش میتونن بعد اینکه وامشون دراومد برگردونن

حالا لازمم نیست پول و بدن و پس نگیرن .خانوادش میتونن بعد اینکه وامشون دراومد برگردونن

خب شاید شوهرش دوس نداره یا لازمش داره یا حالا هرچی . نمیشه که زوری بگی بده بهم بدم خواهرم 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

خودتون برای چی لازم دارین؟از جهازش واجب تره؟چرا زودتر خرید نکردین و وام ازدواجش چی؟

من شوهرم نوبت عمل بینی داره خودمم میخوام دندونامو ایمپلنت کنم اگر چیزی موند پس انداز کنم ولی خیلی وقت بود دنبال این پول بودیم تا جور شد میدونمم دیگه به این زودیا چنین پولی دستم نمیاد

وام ازدواجش هم دو دستی تقدیم دوماد کرد

زودتر هم خرید نکردیم چون قرار بود دو سال صبر کنن اما بطور ناگهانی دومادمون رفت خونه اجاره کرد الانم خونه خالیه میگه من فوقش یه ماه اجاره خونه خالی بدم دیگه بیشتر از این نمیتونم صبر کنم. 

اخه معلوم نیست وام حتما در بیاد.  شاید اصلا در نیاد اونوقت خیلی جلوی شوهرم شرمنده میشم

گلم‌ نمیتونید اون پول رو بدید جهاز بخرن، وام هارو برداشتن بدن به شما

اخه وام ها قطعیتی ندارن شاید اصلا ندن وام.