2777
2789

رابطم با خانواده سرد و اونام ایراد گیر و کنترل کننده

شهر کوچیک بدون کار و تفریح

وضعیت رابطه عاطفیم تقریبا صفر یه رل شهر دیگه گاهی همو میبینیم بدون دوست داشتن

خودم ۳۰ سالم تموم شده خاستگار هایی میاد کوتاه و به دلم نمیشینن

یه رابطه مجازی ام با یه ادم خوشتیپ لاشی داشتم که چون مطابق میلش نبودم گوست کرده

احساس بیچارگی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

دنبال درآمد و کار باید باشی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

لعنت به شهر کوچیک منم به همین درد دچارم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال درآمد و کار باید باشی

وقتی نیس یا حقوقاش پایینه

فقط وقت تلف کنیه 

چیکار کنم 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

لعنت به شهر کوچیک منم به همین درد دچارم

تو چیکار میکنی

وقتی نیس یا حقوقاش پایینهفقط وقت تلف کنیه چیکار کنم

دیگه خودت یه کار و کاسبی ای از کم هم شده راه بنداز

من الان شاغلم، هر روز با یه عالمه آدم مختلف در ارتباطم، ولی دریغ از یه خواستگار و پیشنهاد درست حسابی

ولی حداقلش اینه که پشتم به خودم گرمه و میدونم به واسطه شغلی که دارم و درآمدم، یه آینده ای دارم حداقل

اگه میخواستم چشم به در بمونم یکی بیاد منو بگیره نجاتم بده، ممکن بود هیچوقت این اتفاق نیوفته

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
دیگه خودت یه کار و کاسبی ای از کم هم شده راه بندازمن الان شاغلم، هر روز با یه عالمه آدم مختلف در ارت ...

من همش خودمو سرزنش میکنم که چون شاغل نیستم خواستگار ندارم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
تو چیکار میکنی

هیچ! هیچ مطلق چند روزیه افسردگیم شدید شده افتادم گوشه اتاق

ادبیات حرف زدنتون شبیه ۱۵ ۱۴ ساله هاست

آره به خودمم زیاد نمیخوره ۳۰ 

ینی از کرونا به این ور نمیدونم چیجوری گذشت

حالا راهکارتون چیه

کلاس هنری یا ورزشی شرکت کنید،سعی کنید اهل کتاب خوندن یا پادکست خوب گوش دادن بشید

کتاب پادکست موسیقی مدیتیشن اینا رو هستم

ولی وقتی یه رابطه عاطفی تراز رو تجربه میکنی میفهمی چقدررر توی حال خوبت تاثیر داره