2777
2789
الان من دنبال دکتریم که سزارین قبول کنه  به دکترا دارن فشار میارن و تشویقشون میکنن که زایمان ف ...

تهرانی؟ میخوای دکتر بهت معرفی کنم ک زیر پیزی هم نمیگیره و سزارین میکنه؟

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
نه بابا.من خصىوصي ميرم و بايد طبيعي زايمان كنم

پس دکترت خیلی اصرار داره که طبیعی وگرنه بیمارستان های خصوصی سخت نمیگیرن مگر اینکه دکترت تاکید داشته باشه ولی خوب نیست که دکتر تاکید داشته باشه حتی مادری که خودش میخواد طبیعی باشه شاید واقعا شرایطش نداره پس نباید اصرار داشته باشه رو طبیعی ولی بعضی دکترا هرجور شده میگن طبیعی و این اصلا خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس دکترت خیلی اصرار داره که طبیعی وگرنه بیمارستان های خصوصی سخت نمیگیرن مگر اینکه دکترت تاکید داشته ...

نه دکترم پرسید ازم کدومو میخوای گفتم طبیعی . ولی بیمارستان صارم سزارین نمیکنن مگر اینکه مجبور شن

و خدایی که به شدت کافیست....
سلام عزیزم اطلاع دارید که دکتر فرهادی سزارین اختیاری انجام میده یا نه؟؟ چون جدیدا بخشنامه اومده دوبا ...

اختیاریه البته اگر شرایط طبیعی داشته باشی توصیه میکنن طبیعی

خدایا بخاطر پسر نازم ممنون

سلام ،من دوستم پیش ایشون زایمان کرده و کلی راضی بود ، الانم خودم پیششون میرم ،فوق العاده مهربون و خوش برخورد هستن و کاملا با حوصله به سوالات پاسخ میدن، من گفتم از زایمان طبیعی میترسم ،خیلی سریع گفت سزارین انجام میدیم استرس نداشته باش

سلام ،من دوستم پیش ایشون زایمان کرده و کلی راضی بود ، الانم خودم پیششون میرم ،فوق العاده مهربون و خو ...

سلام. درباره ی دکتر فرهادی سوال داشتم ازتون. 

شما زایمان کردین پیش ایشون؟ راضی بودین؟

اهل زیرمیزی گرفتنم هستن؟ من خودم الان تحت نظر ایشونم 

سلام. درباره ی دکتر فرهادی سوال داشتم ازتون.  شما زایمان کردین پیش ایشون؟ راضی بودین؟ اهل زیر ...

عزیزم من بیمار ایشون هستم بسیار دکتر خوبی هستن و اصلا پولکی نیست . من کاملا راضی بودم از زایمانم

خدایا بخاطر پسر نازم ممنون
عزیزم من بیمار ایشون هستم بسیار دکتر خوبی هستن و اصلا پولکی نیست . من کاملا راضی بودم از زایمانم

ممنون جواب دادین. شما سزارین شدین؟

بعد از عمل مادرو رها نمیکنه به حال خودش؟ 

یعنی منظورم اینه حواسش به بیمارش هست؟

ممنون جواب دادین. شما سزارین شدین؟ بعد از عمل مادرو رها نمیکنه به حال خودش؟  یعنی منظورم اینه ...

سلام توروخدا جواب منم بدید .من تحت نظر یه دکتر بودم بی نهایت بی مسئوایت و پولکی الان می‌خوام دکترمو عوض کنم برم تحت نظر زهرا فرهادی بنظر شما ایشون خوب هستن؟من در اصل باید تحت نظر پرناتولوژیست باشم اما خب یه نفر ایشون معرفی کردن شما راضی بودین ازش ؟دکتری هست شماره بده برای مواقع اورژانسب؟دکترب هست  پیگیر باشه تو بارداری؟و اینکه کدوم بیمارستان ها هست ؟

سلام توروخدا جواب منم بدید .من تحت نظر یه دکتر بودم بی نهایت بی مسئوایت و پولکی الان می‌خوام دکترمو ...

عزیزم من عاشق دکتر فرهادی شدم. ماه هستن ایشون. بله از روز اول شمارشونو دادن بهم. اصلا پولکی نیستن. من دلم میخواد یه بار دیگه باردار بشم انقدر ایشون باهام مهربون بودن

عزیزم من عاشق دکتر فرهادی شدم. ماه هستن ایشون. بله از روز اول شمارشونو دادن بهم. اصلا پولکی نیستن. م ...

اره خدایی منم زنگ زدم منشی با اینکه مریضش نبودم شمارش دادن فقط یخورده میترسم من باید تخت نظر پرناتولوژیست باشم چون انوکساپارین میزنم و یه مقدار شرایط خاصه سر همین دودلم .دکتر فرهادی می‌رفتید پیشش کسی بود که انوکساپارین بزنه وسقط داشته قبلا تحت نظر ایشون باشه ؟

اره خدایی منم زنگ زدم منشی با اینکه مریضش نبودم شمارش دادن فقط یخورده میترسم من باید تخت نظر پ ...

من خودم چون بچم وزنش کند بود انوکسا دکتر برام تجویز کردن. 

پرناتولیست چیه؟🧐