2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه جلوگیری کنه خیلی ضعیفه.احتمال بارداری در زمان مصرفش هست.

عوارضش هم برا همه متفاوته.یکیو چاق میکنه یکیو لاغر. در بعضیا باعث لکه بینی میشه. حالت تهوع،اشتهای زیاد.

برای درمان آکنه و کیست تخمدان و تنظیم پریودی مناسبه.

باعث تنبلی تخمدان نمیشه؟

نه بابا ... من خیلی پریودای نامنظمی داشتم ... پربودای خیلی طولانی و با خونریزی زیاد ، ضخامت داخل رحم... یه بدبختی بود.. دکتر برام اینو نوشت گفت بی ضررترین هست و تنظیمت میکنه که جزو قرصای ضد بارداریه اما خفیف

باعث تنبلی تخمدان نمیشه؟

نه.چون من یکی از دوستام بخاطر کیست دکتربهش داده بود.درد شدید داشت با مصرف این دارو دردش کلا رفت و کیستهاش هم ازبین نرفته ولی بیشترنشده یابزرگتر.چون قبل مصرف کیستهاش بزرگ بودن و درد تخمدان داشت.

چ مدت مصرف کرد؟

دکتربهش گفته بود شش ماه مصرف کنه اونم مصرف کرد ولی کیستش درمان نشده بود. دوباره گفت بهش ادامه بده. دوسال هم مصرف کرد.بعد چون تصمیم به بارداری نداشت و پریودیش هم نامنظم بود دکتر گفت ادامه بده و اگه خواست بارداربشه بره پیشش تا بهش داروی دیگه بده مثل دوفاستون.الان سه ساله داره مصرف میکنه.

ولی از وقتی مصرف میکرد و میکنه جوشهاش خییلی کم شده درد تخمدان نداره. پریودهاش منظم شده.فقط چاق شده بخاطر مصرف دارو.