2777
2789
عنوان

پدرشوهرم دعوام كر وهرچي تودلش بود بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 65 پست
شوهرت واکنشش چیه نسبت ب این رفتارا؟

شوهرم ازپدرش حساب ميبره بهم گفت من كه گفتم نرو فعلا

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

بعضیا تو دعوا تندن ولی دلشون صافه زود جوش میارن فقط.پدرشوهرمنم خیلی رکه و یهو حاضرجوابی میکنه به آدم یه چیز میگه ولی من دوسش دارم.برعکس مادرشوهر من خیلی مواظبه تو حرف زدنش ولی درحد پدرشوهرم بی شیله پیله نیست.من رک بودن پدرشوهرمو ترجیح میدم.

تو دعوا مادرشوهرم هیچوقت دردل منو نشنید همش طرف پسرشو گرفت ولی پدرشوهرم اومد نشست حرفامو شنید به شوهرم گفت توام مقصری چرا اینجورکردی اونحور کردی.

شاید پدرشوهرت مثل مال منه...مطمئن باش خودش بعد عذاب وجدان میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم ازپدرش حساب ميبره بهم گفت من كه گفتم نرو فعلا

منم شرایطم مث شماس یه بار پدرشوهرم هرچی دلش خواست بمن و شوهرم گفت روزبعدمادرشم شستمون حتی پدرش گفت برین ازخونم گفت خداروشکر ک بچه ندارین تومادرمیشدی فلان می‌شدی و...درسته باهاشون خوبم الان اما هرگز دلم صاف نشد ازرفتاراشون

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
ببخشید عزیزم ولی اصلا نمیشه یه طرفه قضاوت کرد شما حرف خودت رو می زنی،شاید اونام یه دلیلی برا خودشون ...

تنه دليلش اينه ك ماه رمضون نرفتم پايين گفت دلت اينجوري سنگه توماه رمضون نيومدي و... ولي نميدونست زنش چيا بهم گفته مادرشوهرم خيلي باحرفاش دلمو شكست اصلا نتونستم هضم كنم كه برم پايين خوب من جوونم اونا مثلا سه بار رفتن حج كلي ادعاي خوب بودنشون ميشه. يبار ميومدن بالا...چي ميشد من بچه امو ازدست دادن كلي مراحل درمان رفتم بعد دفع بچم افسرده شم فقط دوتاره پله فاصله دارين ولي يبار هم حالمو نپرسيدن 

اين قضيه رو ب همسرت گفتي!؟؟؟؟؟؟

نگفتم نخاستم از خونوادش سيرش كنم  ولي واسه اي وي اف اينا تصميم جدي گرفتم چون مادرشوهرم اينقد پليده خودش راهكار ميده بعدا ميزنه روت گفتم اگه باطناب اون برم چاه بخاطربچه پس فردا چيزي بشه همه جاخودش جارميزنه ك بچه پسرش نيست هيچي ازش بعيدنيست

[QUOTE=61856215]تنه دليلش اينه ك ماه رمضون نرفتم پايين گفت دلت اينجوري سنگه توماه رمضون نيومدي و... ولي نميدونست زنش ...[/QUOTE]

گلم ببخشيد چجوري ايراد از همسرتونه شما باردار شدي!!؟؟

سقط ديگه ب مرد مربوط نميشه ك

باردار نيست عزيزم تيكر كنكورشه

وای الان دیدم سقط کرده

چرا دلا از سنگ شده یادش بخیر یه زمانی میگفتن بخشش از بزرگانه اما الان ...دلم تنگ شده برا ذهه شصت زمانی که پسر با ذادبیداد با مادرش حرف میزذ بعد شیشه میشکست میزد بیرون ازخونه مادر شب چشم به راهش مینشست درحالی که گوشه چشمش پراشک بود دعا میکرد زودتر بیاد چندتا دونه کتلت میذاشت توظرف روبخاری که گرم بمونه اما الان بزرگترا میزنن میشکنن قلب بچه هاشونو خمم به ابرو نمیارن

کاش مادر نمیزادی مرا دادگاه زندگی حکمش غم است سهم من از زندگی خیلی کم است  
نگفتم نخاستم از خونوادش سيرش كنم  ولي واسه اي وي اف اينا تصميم جدي گرفتم چون مادرشوهرم اينقد پل ...

وای چه حرف زشتی زده بنظرم باید ب شوهرت بگی مادرش چی گفته

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
ببخشید استارتر جان مگه کسی که ای وی اف میکنه خودش مشکل نداره؟آگه همسرتون مشکل داره  چه فرقی میک ...

من خودم مامام..نه من سال اول زندگيم ديدم طبيعي باردارنميشم رفتم چكاپ سونو وهمه چي بعد ازمايش اسپرم همسرم اسپرم شكل وعملكردطبيعي  نداشت تنهاراه ميكرواينجكشن بود وخوشبختانه جنين هام تشكيل شدن ولي بعد انتقال چون نطفه ضعيف بوده نتونسته رشد كنه