2777
2789
عنوان

پدرشوهرم دعوام كر وهرچي تودلش بود بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 65 پست

بخاطر اينكه يكماه نرفتم خونشون ماه رمضون خب من بعد دفع ام يكي شون حالمم نپرسيدن من خيلي ناراحت بودم ازشون. ولي دلمو زدم به دريا وبخاطرخدا رفتم خونشون

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من كه وظيفه امو انجام دادم اصلا ناراحت نيستم بخاطر اينكه رفتم خودش دستمو پس داد وبهم توهين كرد من ديه عذاب وجدان ندارم. اون يكماه هم نرفتم مقصر خودشون ان نه من كجا بودن شبايي كه از دردسقط تا دونصف شب بيمارستان بودم وازدرد ميپيچيدم  به من ك رسيد گفتن  اين دردها واسه زناست بايد بكشي به دخترشون كه رسيد ...

در مقابل کارشما که برای تبریک عید رفتی واقعا کارش زشت بوده خیر سرش بزرگتره حالا شوهرت بفهمه چه برخور ...

به شوهرم زنگ زدم گفتم ولي بهش گفتم به روشون نياره از اين موضوع بگذريم حالا كه به من گفت پدرشوهر ندارم ديه خيالم راحت تره ديه ازمن انتظار هيچي نداشته باشه

من كه وظيفه امو انجام دادم اصلا ناراحت نيستم بخاطر اينكه رفتم خودش دستمو پس داد وبهم توهين كرد من دي ...

طبقه بالامیشینی شما؟ شوهرت چیزی نگفت؟

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

ببخشید عزیزم ولی اصلا نمیشه یه طرفه قضاوت کرد شما حرف خودت رو می زنی،شاید اونام یه دلیلی برا خودشون دارن

ولی در کل نازنینم از کوزه همان تراود که در اوست از کوزه آب نمی تونی توقع داشته باشی عسل خارج بشه تازه بدترشم میشه گفت که من رعایت کردم

در ضمن می دونم بد و بیراه شنیدن ازخانواده شوهر خیلی ناراحت کنندست ولی اگه واقعا برای خدا داشتی می رفتی خونشون از اونا دلگیر نشو ان شاءالله با خدا معامله کن خودشم جوابتو میده

من شیعم،حیدر آقامه  

فك كن پارسال وقتي مادرشوهرم فهميد دليل نازايي ام پسرشونه منو برد تواتاق بهم گفت بخاطربچه دارشدنت پسرمو اذيت نكن ميبرمت تهران مال يكي ديه رو ميريزم حامله ميشي وميشه بچه ات شكمت بالا بياد همه فك ميكنن پسر من حامله ات كرده. وعيب روش نميمونه منم جواب ندادم فقط گريه كردم نتونستم اينو هضم كنم ب كسي هم تگفتم پدرشوهر احمقم نميدونه چه كسي رو بعنوان زن دوس داره كه ميخادنسلش نابود شه ومن اصلا قبول نكردم ورفتم اي وي اف

طبقه بالامیشینی شما؟ شوهرت چیزی نگفت؟

اره شوهرم نبو خونه رفته بود جايي دير ميومد منم فردا صبحكار بودم ونميديمشون بخاطرهمين امشب رفتم

به شوهرم زنگ زدم گفتم ولي بهش گفتم به روشون نياره از اين موضوع بگذريم حالا كه به من گفت پدرشوهر ندار ...

بهترین کارممکنه و کردی عزیزم کشش نده و به شوهرت بگو بروش نیاره ایشون بزرگتری کردن بلد نیست شما احترام نگهدار