هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بینیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیدهام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهرهمند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آنکه به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاریام را برطرف کن و زشتیام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاریام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجهای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)
هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بینیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیدهام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهرهمند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آنکه به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاریام را برطرف کن و زشتیام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاریام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجهای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)
یک بدی که پست داره اینه که فروشنده میتونه از پست بخواد بعد از گرفتن کد رهگیری بسته را یک هفته بعد بفرسته و برای سایت هایی مثل باسلامکه یک هفته بعد از ارسال بدون بدست مشتری رسیدن تاییدش میکنند خیلی بده این روش - بیشتر فروشنده های کلاه بردار باسلام از همین روش استفاده میکنند که نتونی جنس خراب شون را مرجوع بکنی - باسلام هم قانون خرید اینترنتی را چپچکی اعلام میکنه چون طبق قانون تجارت اینترنتی مشتری میتونه یک هفته بعد از دریافت کالا را مرجوع بکنه نه یک هفته بعد از ارسال کالا .
خب شما دوشنبه تحویل دادین، احتمالأ سه شنبه تحویل شده که بارگیری بشه برای اولین پرواز مسیر مقصد (مثلا ...
بسته از چابهار 11 روزه هنوز در مسیر ارساله , از اروپا تا ایران دو روزه کالا میرسه دستت بعد از چابهار تا ایران 11 روزه هنوز تو مسیر ارساله لابد با قاطر جابجا میکنند بسته های پستی را