2777
2789
عنوان

پدرشوهرم دعوام كر وهرچي تودلش بود بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 65 پست

گلم من کامنت اولتو خوندم نوشته بودی که درمانت به خاطر مادرشوهرت جواب نداده.

قصد دخالت ندارما ولی به نظر من درمان جدید وقتی که شرایط اطراف مهیا نباشه فقط هدردادن وقت و انرژی هستش. اگر شما با خراش دیواره رحم باردار بشی و باز خدایی نکرده خانواده شوهرت کاری بکنن که حالت بد بشه و خدایی نکرده سقط کنی چی؟! بهتر نیست اول یکم شرایطو بهتر بکنی و بعدش اقدام کنی؟ نمیشه یه مدت حداقل تا وقتی که مطمئن بشی امکان سقط نیست از اون خونه برید؟ شوهرت نمی تونه خونه اجاره کنه؟ یا مثلا یه مدت کلا قطع رابطه کنی تا حداقل از درمانی که می کنی نتیجه بگیری.

گلم من کامنت اولتو خوندم نوشته بودی که درمانت به خاطر مادرشوهرت جواب نداده. قصد دخالت ندارما ولی به ...

شوهرم فعلا سربازه و در امد انچناني نداره .. يجوريي بچه تظمين زندگي مه با اين شرايط خونواده همسرم اونا هربار يه كاري ميكنن كه بچم سقط شه بار اول پدرشوهرم مارو ازخونه بيرون كردپارسال فقط بخاطر اينكه ١٢شب اومديم خونه وباتوهين اينكه بادخترخياباني ازدواج كردي كه تا الان بيروني فرداش توراه. به محل كارم توخيابون خونريزي كردم وافتاد اينبارم مادرشوهرم با توهين ونق نق سه روزبعد اي وي افم و سرصدا ودعوا وتهديد به طلاق و.. ديه نگم ادامشو باعث دفع بچم شد اينبار چون با اونا فعلا رفت وامد ندارم الانم كه پدرشوهرم اين حرفارو زد منم نميرم شايد بشه  اگه اونارو نبينم ..من شوهرمو دوس دارم ولي خونوادش هميشه دخالت ميكنن تو ازدواج مون هم موافق نبودن زيادن وهميشه سعي دارن شوهرمو ازمن جدا كنن تاحالا خيلي سعي كردن ولي موفق نشدن بچم يجورايي باعث ميشه دست ازسرم بردارن 

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتي پارسال قبل اينكه بدوون نازايي از شوهرمه به خونوادم زنگ زدن گفتن دخترتونو ببرين ولي من نرفتم وگفتم همسرمو دوس دارم خواهرشوهرام ومادرشوهرم حتي روم ميگن  فلان رو بگيريم اگه جدا شن

البته الان يه قرص ي كه بيخيالم ميكنه ونميزاره ب اين چيزا فك كنم يا استرس نگيرم بدوون ضرر به جنيتن گرفتم كه قبل انتقالم شروع كنم

شوهرم فعلا سربازه و در امد انچناني نداره .. يجوريي بچه تظمين زندگي مه با اين شرايط خونواده همسرم اون ...

پس حالا که باهاشون حرف نمی زنی میتونی جوری بری برای درمان که اینبار متوجه نشن که رفتی شاید اونطوری کمتر اذیت کنن چون فکر می کنن که فعلا اقدامی نکردی اونا که زهرشونو کمتر می ریزن. چون یکی از اطرافیان ما این پروسه ها را انجام داده واقعا اطرافت اگر آروم نباشه خیلی سخته!

امیدوارم اینبار جواب بگیری   

پس حالا که باهاشون حرف نمی زنی میتونی جوری بری برای درمان که اینبار متوجه نشن که رفتی شاید اونطوری ک ...

ديه اصلا برام مهم نيستن خودمو اصلا بخاطرشون ناراحت نميكنم امروز اولش يكم ناراحت شدم ولي بعدا اصلا من ك به صداي قلبم و وجدانم گوش دادم رفتم پايين خودشون جواب سلامم ندادن ..من وظيفه مو انجام دادم