2777
2789
عنوان

پدرشوهرم دعوام كر وهرچي تودلش بود بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 65 پست
[QUOTE= 61856215 ]تنه دليلش اينه ك ماه رمضون نرفتم پايين گفت دلت اينجوري سنگه توماه رمضون نيومدي و.. ...

عزيزم بالا توضيح دادم 

اين ماه هم دكترم ميخاد خراش رحم ايجاد كنه جنين هام دوروزه ان بلاستش كنه تا احتمال موفقيت بره بالا

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم مامام..نه من سال اول زندگيم ديدم طبيعي باردارنميشم رفتم چكاپ سونو وهمه چي بعد ازمايش اسپرم ه ...

ان شاءالله به حق حضرت زهرا خدا یه نی نی گل بهت بده که این کدورت ها رو از یادت ببری

من شیعم،حیدر آقامه  

ولي اصلا دلم ناراحت نيست ازحرفاي پدرشوهرم 

ولي شانس اوردم خواهرشوهر ومادرشوهرام نبودن اونجا البته اللن حتما پدرشون بهش گفته اگه اونا بودن اونام دوتاميزاشتن روش وبهم ميگفتن هضم كردن حرف اونا سخت تره از حرف اينه

ان شاءالله به حق حضرت زهرا خدا یه نی نی گل بهت بده که این کدورت ها رو از یادت ببری

انشاالله ..

ولي وقتي دل ادم ميشكنه خيلي سخته شايد بتونم پدرشوهرموببخشم اما مادرشوهرمو اصلا نميتونم بلاهايي سرم اورد كه حتي كسي نميتونه تصورشو كنه مطمعنم خداجواب شونو ميده

گلم شما ک مامایی میپرسم آیا فریز زخم رحم خ عوارض داره؟

عفونت قارچي داري كه ميخادفريز كنه ؟؟  اخه سوالتو متوجه نشدم

زخم دهانه رحم.دو تازخم هرکدوم اندازه ی سکه

عوارض انچناني نداره ولي اخرين خط درمانه .. حتما بادارو رفع نشده ...بهتره طبق صلاحديدپزشك تون كه درجريان نوع زخم است اقدام كنين 

واقعا نیومدن بهت سربزنن تواین یه ماه؟

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
واقعا نیومدن بهت سربزنن تواین یه ماه؟

اره تازه طلبكارن كه من نرفتم سر بزنم 😒😒 

اره تازه طلبكارن كه من نرفتم سر بزنم 😒😒 

عجب آدمای ببخشیدا بیشعورین

نمیگن عروسمون داره دردمیکشه بزیم یکم کمکش کنیم اگه همچین بلایی سردخترشون میومد چیکارمیکردن...مامانتم پیشت نبود؟شوهرت میرف بهشون سربزنه؟

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔