2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت پشتیبانی نمی کنن.

دو سال پیش داشتیم این خودرو ساز های داخلی رو به زانو در می آوردیم،  اما تا وام اعلام کردن همه رفتن خریدن . وام مال ۱ ماه بود ، ۶ روزه گفتن دیگه وام نمی دن چون سقفش  پر شد .

اگه مردم گول نمی خوردن الان وضعمون  این نبود

ملت پشتیبانی نمی کنن. دو سال پیش داشتیم این خودرو ساز های داخلی رو به زانو در می آوردیم،  اما ...

آره دقیقا یادمه.ما اینیم.ولی بازم سعی باید کرد

دردم از یار است و درمان نیز هم

هيييي تو اين مملكت هركار بخواي بكني ي كار ديگه خراب ميشه😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نمایندگی ایران خودرو ماشین صفر میفروشه😑🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

عزیزم برادرهمسرخودمنم نمایندگی ایرانخودرو داره.تازه هم گرفته.ولی بخدا خون مردم تو شیشست

دردم از یار است و درمان نیز هم

که چی بشه !!؟؟ 

نهایتش اینه کارخونه ها تعطیل بشن کلی کارگر بیکار بشه !!

به جا اینکارا یه کمپین رعایت قوانین راهنمایی رانندگی بزنین 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
عزیزم برادرهمسرخودمنم نمایندگی ایرانخودرو داره.تازه هم گرفته.ولی بخدا خون مردم تو شیشست

خون مردم الان واسه همه چي تو شيشه ست...

همه چي

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍