2777
2789
عزیزم برادرهمسرخودمنم نمایندگی ایرانخودرو داره.تازه هم گرفته.ولی بخدا خون مردم تو شیشست

من چیزی نمیگم ک خواهر 😅والا اگ با بدبخت شدن ما وضع مملکت درست میشه ک من خوشحالم میشم😅فقط خوب شد گفتی از الان صرفه جوییامو بکنم دیگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیزی نمیگم ک خواهر 😅والا اگ با بدبخت شدن ما وضع مملکت درست میشه ک من خوشحالم میشم😅فقط خوب شد گف ...

😙😙عزیزم. قیمتا پایین باشه فروش بیشتره.الان کسی نمیتونه بخره

دردم از یار است و درمان نیز هم

واقعا قيمت الكي دارن ماشينامون 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
که چی بشه !!؟؟  نهایتش اینه کارخونه ها تعطیل بشن کلی کارگر بیکار بشه !! به جا اینکارا یه کمپی ...

وا!!که چی بشه؟!!!که مردم شاید کمی بخودشون بیان

کارخونه نبایدتعطیل بشه قیمتاباید تعدیل بشه

الان ک بعله بازار خوابیده کلا، اما با این چیزا قیمت پایین نمیارن شرکتها یکی یکی بخاطر تحریم دارن میرن از ایران از کجا قراره قیمت پایین بیارن؟ همینه ک هست

الان ک بعله بازار خوابیده کلا، اما با این چیزا قیمت پایین نمیارن شرکتها یکی یکی بخاطر تحریم دارن میر ...

شما خودتون که بهتر میدونید.نمایندگیا از قبل عید ماشین تحویل نمیدادن.شرکتا میخواستن گرونتر بشه تا اون زمان بدن بیرون ماشیناشونو. برادرشوهرخود من که چندنفرازمون سوال کردن گفت بگیدماشین نیست

شما خودتون که بهتر میدونید.نمایندگیا از قبل عید ماشین تحویل نمیدادن.شرکتا میخواستن گرونتر بشه تا اون ...

من سانتافه صفر خریدم چهارصد و هفتاد تومن الان دو هفته نشده چهارصد و نود و هفت تومنه

الان ک بعله بازار خوابیده کلا، اما با این چیزا قیمت پایین نمیارن شرکتها یکی یکی بخاطر تحریم دارن میر ...

پایین هم نیاد باز مردم یادمیگیرن حداقل یه اعتراض کنن ،همه چی رو قبول نکنن بی چونو چرا

پراید الان چنده؟ صفر پراید ۱۳۱

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...