یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😙😙عزیزم. قیمتا پایین باشه فروش بیشتره.الان کسی نمیتونه بخره
واقعا قيمت الكي دارن ماشينامون
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
😙😙عزیزم. قیمتا پایین باشه فروش بیشتره.الان کسی نمیتونه بخره
الان ک بعله بازار خوابیده کلا، اما با این چیزا قیمت پایین نمیارن شرکتها یکی یکی بخاطر تحریم دارن میرن از ایران از کجا قراره قیمت پایین بیارن؟ همینه ک هست
الان ک بعله بازار خوابیده کلا، اما با این چیزا قیمت پایین نمیارن شرکتها یکی یکی بخاطر تحریم دارن میر ...
شما خودتون که بهتر میدونید.نمایندگیا از قبل عید ماشین تحویل نمیدادن.شرکتا میخواستن گرونتر بشه تا اون زمان بدن بیرون ماشیناشونو. برادرشوهرخود من که چندنفرازمون سوال کردن گفت بگیدماشین نیست
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...