2777
2789

پنجشنبه شب ساعت نزدیکای نیمه شب، توی پارک با نامزدم بودم.

یهو یه موتور با سه تا سرنشین از کنارمون رد شدن و یکیشون احتمالا خطاب به من گفت:

توی حالت د ... تورو بُ... (حرف + ۱۸)

یکم که موتورشون دور شد نامزدم بهشون گفت منم مادرتو!!!!

اینکه اینقدر حرف از غیرت میزنه نباید با سنگ میفتاد دنبالشون و دهنشونو سرویس میکرد؟؟؟

بهش گفتم چرا کاریشون نکردی؟ گفت خب اینا توی حرکت بودن

بهش گفتم چرا وقتی با بابامم کسی جرأت نداره ازین حرفا بزنه؟

بهم گفت بخاطر تیپته! جلوی بابات اینطوری لباس نمیپوشی 

دخترا به نظرتون نامزدم واکنشش در حد سیب زمینی نبود؟ یا حق داره؟

کاری با واکنشش ندارم ولی نامزد من بود میزاشتمش تو ویترین!

یعنی چی بخاطر تیپته کوته فکر

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

سیب زمینه

اگه شوهر  من بود پیاده هم شده دنبالشون میرف تا چیزشو تو د...ن اونا کنه تا درس عبرت شه براشون

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم دقیقا چی...تورو بُ...

ولی اون وقت شب آدم درست حسابی بیرون نیستن

نامزدت هم تنها بوده

اونا که واینمیسادن کتک بخورن

با موتور میرفتن

همین جواب دادنش هم میتونسته شر بشه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

بحث پدر و نامزد رو کاری ندارم ولی نمیشه که هر بی عقلی حرف بزنه واکنش نشون بدیم دعوا و درگیری دوست داری؟

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

عزیزم خب اگه حمله میکرد کتک و چاقو کشی اتفاقی برای نامزدت می افتند باید یه عمر همون خانواده اش مخت و میخوردن یا مثلاً نامزدت یکی و ها میداد می‌رفت کما خودت تا عمر داری اذیت بودی اینا فقط تو اخبار نیست ممکن برای هرکدام ما پیش بیاد

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

چی پوشیده بودی مگه 

بیخیال گلم کار اشتباهی نکرده خب بره بدوئه دنبالشون چ کاریه اونا با موتورن تازه بی ادبم هستن خدای ناکرده دعوا میشد نامزدتو میزدن با چاقو اونوقت خیلی بد میشه و داستان بزرگ و شکایت و فلان ولشون کن بش فک‌نکن چیز بدی نکرده