2777
2789
عنوان

با نامزدم بیرون بودیم که یهو چندتا جوون حرف بدی بهم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی خیال درگیر میشد صدمه میدید یا اتفاقی می افتاد و فکرت هزار جا میرفت خوب بود ، مردها هم دیگر و خوب می شناسند دیده اون چند نفر تو حال خودشون نیستند محل یک نداده بهشون

آها لابد یک تنه از پس سه نفر بر میاد چه ابر قهرمانیه شوهرت

سه تاشونو یکی میکنه

عزیزم ب سیب زمینیت بگو اگ بلده مث شوهر من ابرقهرمان بشه

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

خب جای شلوغ بودین شاید از آبروش ترسیده شاید چون تنها بوده نتونسته کاری کنه شاید چون تو که دختری پیشش بودی نتونسته چیزی بگه چون دعوا میشد تو اون وسط اذیت میشدی و احتمالش بود بهت دست درازی کنن 

چرا از جنبه خوبش نگا نمیکنی که بیشتر فکر تو و آبروت بوده تا خورد و خمیر کردن اونا

حسبی الله 

عزیزم .۳تا موتوری .اونم نصفه شب .انتظار داری نامزدت سوپر من بازی در بیاره .اون وسط دعوا رو کش میداد .به چاقو فرو میکردن تو شکمش .تو رم میانداختن  ترک موتور و خدااا می‌دونه بعدش چه بلایی قرار بوده سرت بیارن   .نامزدت عقل کرده تو تاریکی شب کاری نکرده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه