من ساعت۶عصر یه خوشه انگور و یه کاپوچینو و یه بسته بیسکوئیت قهوه خوردم و دیگه شام نمیخورم رژیمم😐 ولی واقعا هیچی جای غذارو نمیگیره آدم بااین چیزا سیر نمیشه😑😶
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من ساعت۶عصر یه خوشه انگور و یه کاپوچینو و یه بسته بیسکوئیت قهوه خوردم و دیگه شام نمیخورم رژیمم😐 ولی ...
من رژیم نیستم ولی رعایت میکنم امروز ۷ تا بلال ابپز خوردم یه نون لواش کامل نصف لیوان ماست محلی یه سیب یه شیرموز و یه دونه از دوقلو کیک تاینی یه نسکافه خوبه ؟ دیگه هیچی نمیخورم
آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤
اخه من خیلی سخت چاق میشم بااین حال به شدت حواسم هست به خوردنم ، یعنی شبایی بوده یکماه دوماه فقط و فقط فست فود خوردم ولی چاق نشدم هیچ لاغر ترم شدم ولی خب عادت کردم یه دونه مثال برنجم بخورم کالریشو حساب میکنم این بلاله خیلی رید توش اه کاش انقد نمیخوردم 🤦🏻♀️ سرانگشتی و تقریبی چند کالری شدن به نظرت ؟
آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤