2777
2789
من سانتافه صفر خریدم چهارصد و هفتاد تومن الان دو هفته نشده چهارصد و نود و هفت تومنه

سلام عزیزم. مبارک باشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من سانتافه صفر خریدم چهارصد و هفتاد تومن الان دو هفته نشده چهارصد و نود و هفت تومنه

حالا بازشما یه ماشین درستوحسابی خریدید نه این ماشینای دربوداغون که حتی قیمتای قبلی هم از سرشون زیاد بود

دردم از یار است و درمان نیز هم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا بازشما یه ماشین درستوحسابی خریدید نه این ماشینای دربوداغون که حتی قیمتای قبلی هم از سرشون زیاد ...

فکر کن شما از پارسال تا امسال چه قدررررر افزایش قیمت داشته😖😖😖

فکر کن شما از پارسال تا امسال چه قدررررر افزایش قیمت داشته😖😖😖

آره متاسفانه.مردم باقیمتای قبلی سختشون بود الان بااین افزایش قیمت عملا باید قید خریدخودرو رو بزنن.تواین مملکت نمیشه برنامه ریزی کرد😥

سلام دوست خوبم، ممنونم ،نگرانی لوازم یدکیشم هست عزیزم 😔

خدا بگم مسوولین رو چه کنه. حالا ایشالا تا چندین سال هیچی لازم نداره به جز بنزین و روغن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

تصمیم میگیری پولاتو چنج کنی بری یهو دلارجوری بالامیره که عملاهیییچ کاری نمیشه باهاش کرد.پول روهم میذاری ماشین بخری یهو میکشه بالامجبوری به پایین تر بسنده کنی. جنس مغازت تموم شده میری جنس بیاری میبینی سودی که ماه قبل کردی باید چیزی بذاری روش تا بتونی باز جنس بیاری