2777
2789
عنوان

صرفا جهت درد دل! لطفا سرزنشم نکنید حالم به اندازه کافی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 58 پست

دقت کنید کم پیش میاد دو تا زوج فول خوشگل باشن همیشه یکی سر تره

و اینکه میگن حضرت زهرا واسه دخترای کم خوشگل نماز خونده واسه همین شانس دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت باهات چطوره ؟؟ دوستت داره؟؟ 

بچه ها سرزنشش نکنید. خودش گفت که حالش بده . و میدونید که تو حال بد هزار تا فکر بدتر هم مباد تو مغز آدم 

چه بسا یک ساعت دیگه از این تفکر شرمنده بشه 

فکر گذراست مهم اینه با چشم  باز و عقل سلیم باهاش برخورد کنیم. 

منم فکر میکردم یه بنده خدایی زشته یک دفعه دوستم دید گفت وای این آقا چه قدر شبیه (یه بازیگر آمریکایی) رو گفت بعد گفت چه جذابه 

منم اومدم تو اینترنت اسم اون بازیگر رو زدم دیدم چه قدر شبیه 

گاهی دید ما چون از غفلت و عادی شدن و همین مقایسه کردنهاست اشتباهه 

وگرنه همه رو خدا زیبا افریده 

اگر در دیده مجنون نشینی 

به غیر از خوبی لیلی نبینی 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
فقط ظاهر نیس آخه.تفاوت فرهنگی فاحش داریم .عقایدمون متفاوته.حتی طرز حرف زدن و آداب معاشرتشم منو آذار ...

عجیبه که شما چند ساله ازدواج کردید و شما هیچ تاثیر مثبتی رو همسرتون نذاشتید و تمام بدی هاش ثابت مونده عجیبه ................. 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
عجیبه که شما چند ساله ازدواج کردید و شما هیچ تاثیر مثبتی رو همسرتون نذاشتید و تمام بدی هاش ثابت موند ...

چون همیشه قبول داشتم که تقصیر خودم بوده که انتخابش کردم اون از اولش همینجوری بود.من در شرایط نرمالی انتخاب همسر نکردم هیجده سال بیشتر نداشتم .پدر نداشتم.برادر جوونم تازه فوت کرده بود و سه تا دختر اونم به جمع یتیمهای خونه اضافه شده بود.زیر خط فقر بودیم.بعضیا خیلی راحت قضاوت میکنن