2777
2789
عنوان

صرفا جهت درد دل! لطفا سرزنشم نکنید حالم به اندازه کافی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 58 پست

چهره مهمه ولی شما مگه تو زندگیه دوستتون هستین که بدونین مشکل دارن یا نه قطعا احتمال داشت یه ادم که هم قشنگ باشه هم خوش اخلاقو همه چی تمام بشه همسرتون ولی الان که دیگه گذشته فک کردن به این موضوع حتی تو ذهنتون یه خیانته هم به خودتون هم همسرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا عزیزم چه فایده با مقایسه کردن دردی برطرف نمیشه به هر جهت انتخاب شما تحمیل بوده یا از روی کم سن وسالی تون بوده چاره ای نیست باید سعی کنید زیبایی های درونی را اشکار سازید چون این زیبایی ها پایدار هستن.

حق داری منم ظاهر واسم خیلی خیلی مهمه.ولی اگر در کنارش خوش بختی از نظرای دیگه واست کم نمیزاره زندگیتو فقط ب خاطره یه ظاهر خراب نکن،اون دوستت که شوهرش ظاهر خوبی داره معلوم نیست چه ایرادایی داره......

خانمای گل پستامو لایک نکنید  
وا فقط قیافه؟ مثلا اگه یه شوهر خوشتیپ داشتی صورتش میسوخت یا هر چیزی  ولش میکردی میرفتی؟

نه فک نکنما اخه ایشون با عشق ازدواج نکرده بنده خدا 

وقتی علاقه نباشه کوچکترین ایرادها به چشم میاد 

البته ببخشید ریپلای کردم دوستم 😍😍😍

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  

خانما درسته که اخلاق مهم تر از ظاهره ولی ظاهر هم باید جوری باشه که آدم به دلش بشینه عجیبه همتون جبهه گرفتین

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓