قبلا هم تاپیک زدم .بخاطر شرایط بسیار بد خانواده ام تو سن کم اونوقتی که هنوز فرق بد و خوبو نمیدونستم فقط برای نجات از شرایط سخت زندگیم و فرار از جو غمبار خونه زن یه آدمی شدم که به هییییچ وجه باب میلم نبود و از هیچ لحاظ سنخیت نداشتیم.الان تازه تازه عقلم کامل میشه و یه سری چیزها خیلی آزارم میده مثلا ظاهر شوهرم که اصصصلا به من نمیاد و زمین تا آسمون فرق داریم و اینو خیلیها بهم گفتن.راستش شوهرم اصلا قیافه جالبی نداره و تیپ و هیکلشم افتضاحه بر عکس متاسفانه من خیلی کم سن و سال به نظر میرسم و ظاهر خوبی دارم.دیروز یکی از همکارامو دیدم که خیلی ایراد تو ظاهرش داره مثلا انحراف چشم شدید داره. تازه نامزد کرده دیروز نامزدشو دیدم واااای باورم نمیشد پسره شبیه مدلا بود انقدر چهره خوبی داشت انقد خوش تیپ بود که نگو.حالا از دیروز همش با خودم میگم من خودمو تباه کردم منم میتونستم یه انتخاب متناسب با خودم بکنم.لعنت به من...
چهره مهمه ولی شما مگه تو زندگیه دوستتون هستین که بدونین مشکل دارن یا نه قطعا احتمال داشت یه ادم که هم قشنگ باشه هم خوش اخلاقو همه چی تمام بشه همسرتون ولی الان که دیگه گذشته فک کردن به این موضوع حتی تو ذهنتون یه خیانته هم به خودتون هم همسرتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا عزیزم چه فایده با مقایسه کردن دردی برطرف نمیشه به هر جهت انتخاب شما تحمیل بوده یا از روی کم سن وسالی تون بوده چاره ای نیست باید سعی کنید زیبایی های درونی را اشکار سازید چون این زیبایی ها پایدار هستن.
حق داری منم ظاهر واسم خیلی خیلی مهمه.ولی اگر در کنارش خوش بختی از نظرای دیگه واست کم نمیزاره زندگیتو فقط ب خاطره یه ظاهر خراب نکن،اون دوستت که شوهرش ظاهر خوبی داره معلوم نیست چه ایرادایی داره......