2777
2789
عنوان

اینم از دغدغه من

470 بازدید | 18 پست

بچه ها اگه تو اینستا پیج یکیو پیدا کنید و دوس داشته باشید متوجه حضورتون بشه و اول اون فالوتون کنه جوری که مثلا شما از حضورش بی خبر بودید چجوری خودتونو نشونش میدید

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راهی نداره عزیزم

خیلی امیدوارم کردی

با خودم میگم رفیقاشو فالو کنم کامنت بذار شاید اسممو دید

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
ممکنه اونم پیج شما رو دیده باشه ولی به رویه خودش نیاورده فالور مشترک دارین؟

نه

باید یکی از کسایی که اون فالو کرده شمارو فالو کنه بعدش انیستا شمارو واسه فالو کردن بهش پیشنهاد میده

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
باید یکی از کسایی که اون فالو کرده شمارو فالو کنه بعدش انیستا شمارو واسه فالو کردن بهش پیشنهاد میده

افرین ادم عاقل.دمت گرم

گوشيشو بدزد خودتو فالو كن  يا ي هكر پيدا كن

بادیگارد داره پدر صلواتی

افرین ادم عاقل.دمت گرم

خخخ من امتحان کردم ولی هیچکدوم منو فالو نکردن که نکردن 😂😂

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی