2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاید

176 بازدید | 26 پست

سلام شبتون بخیر 

بنظرتون چقد موفق بودید و هستید در اروم کردن همسرتون یا دوس پسرتون زمانیکه  عصبانی بوده؟ حالا چه شما عصبیش کرده باشید چه از جای دیگه .

و اینکه کاری که کردیدو بگید ؟چی گفتید؟ چه کاری کردید که کمک کرده؟

لطفاااا جواب بدین کامل 

ممنون🙏🏻❤️

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

موفقم ولی چطوری خاصی نداره  حرف منطقی که بزنه هر کسی از اسمون میشینه زمین

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولا اون لحظه سکوت میکنم سرگرم کارام میشم و اصلا حرف نمیزنم.بعداز یکی دوساعت خودش خوب میشه.اگربهش گیر بدم اون لحظه یا جوابشو بدم اوضاع خیلی بدمیشه چون شوهر من فوق العاده عصبیه

من سکوت میکنم و میذارم خوب حرفاشو بزنه و نگاش میکنم.بعدش که تموم شد پا میشم میرم سراغ یه کاری بدون اینکه باهاش حرف بزنم،خودش میاد،البته به اندازه انگشتای دستم هم دعوا نکردیم چون هیچکدوم بحثو کش نمیدیم و واکنش دوتامون تو شرایط عصبانیت طرف مقابل همینه.

N.behdarvand

۱.وقتی شوهرم عصابش خورد میشع اول بهش حق میدم از هر چی ک ناراحت باشه. میگم اره حق با توعه اگ کسی دیگ بود مطمعنن برخوردش این نبود ۲.بعدش میگم حالا ی اشتباهی شده بیخیالش شو ۳.بعدش اگ تقصیر من باشه ازش معذرت خاهی میکنم. 

بهترین نیستم ولی اگ اراده کنم بدترین میشم😎😋
چه اصراری داری ارومش کنی؟  اصلا نیازی نیست مگه مامانشی ؟  خودش باید خودشو اروم کنه.

چون برام مهمه 

چه ربطی به مامان بودن داره

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
من سکوت میکنم و میذارم خوب حرفاشو بزنه و نگاش میکنم.بعدش که تموم شد پا میشم میرم سراغ یه کاری بدون ا ...

عااالی👌🏻👌🏻