2777
2789
عنوان

دلم با شوهرم صاف نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 54 پست
یه لحظه شک کردم گفتم نکنه پسره آخه بعضیام دیدم میگن واخب زن صیغه ایی مگه چیه فک کردم شمام موافقید بن ...

من حالم بهم میخوره ازاین قانون و قانون کتک زدن اقایون که تو قران هم اشاره شده😏😏😏😏

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام بدونم که یه مرد می‌تونه راحت بره صیغه کنه یا مثل ازدواج مجدد باید رضایت زنش باشه؟واگر رضایت زن ...

صیغه رو راحت میشه اصلا هم رضایت همسر نمیخواد که بعضیا رو دیدی میان میگن شوهرم زن صیغه ایب داشته من نمیدونستم چون رضایت همسر فقط برای عقدی مادام العمر ک بخواد زن دوم بگیره نیازه بدون رضایت زن نمیشه عقدش کنه

بچه ها حالا اگه یه مرد بره صیغه کنه زن می‌تونه به این دلیل ازش جدا بشه یا شکایت کنه؟

نه گلم نمیتونه شکایت کنه یعنی قانون میگه زنشه صیغش بوده ما همسایمون میره مسافرت خونه مادرش بعد یهو بی خبر برمیگرده کلید میندازه میبینه همسرش بایه زنه هس میره شکایت کنه میبینن صیغه نامه دارن هیچ کاری نتومس بکنه دیگه دادو بیداد کرد گفتن زنشه شما نمیتونی شکایت کنی زنا انجام نداده صیغه نامم داره مجبود شد مهریشو بزاره اجرا بعدم جداشد

خب عزيزم برو تو هيستوري تل گرام همسرت ببين چقدر از حافظه اش ماله اين كاناله اگه كم بود بدون ك درست م ...

بلد نیستم با گوشیه خودم اومدم ببینم چجوریه متوجه نشدم میشه توضیح بدی باید کدوم قسمت برم

روزی ک بفهمم خیانت دیدم قطعا خودمو دار میزنم ولی خداروشکر همسرم لنگه نداره. صب تاشب سرکاره. گوشیش س ...

همه یه روزی همچین طرز فکری داشتن اما وقتی تو اون موقعیت قرار میگیرن ازین خبرا نیست 

روز به روز ضعیف و ضعیفتر میشن و خیانت پشت خیانت 

مخصوصا خانومایی که مثل من و تو اعتماد بیش از حد میکنن خیلی بدتر ضربه میخورن 

بلد نیستم با گوشیه خودم اومدم ببینم چجوریه متوجه نشدم میشه توضیح بدی باید کدوم قسمت برم

باید بری توی تولز یا برنامه ها بعد فایل های شخصی رو بزنی بعد حافظه دستگاه بعد گزینه تل گرام رو انتخاب کنی

ببين عزيزم گوشي من ايفونه طبق اون ميگم شما تو گوشي خودت ببين 

برو تنظيمات يا همون seeting بعد 

برو قسمت data and storage  

بعد برو گزينه اولش گزينه  storage usage 

بعد اونجا يه ليست از تمام كانالا گروها و چت هاش با مقدار حافظه مصرفيش مياره ضمنن لبست حافظه از زياد به كم شروع ميشه يعني هرچي ميره پايينتر حجم كمتري داره 

تل ايفون با گوشي اندرويد فرق داره ولي كليتش يكيه حالا اينو طبق گوشي خودت نگاه كن تو تنظيمات تل گرامت 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙