2777
2789
عنوان

دلم با شوهرم صاف نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 54 پست
راست گفته اون کانال برامنم باز شد یهو قشنگ یادمه قرار بود کانال موزیک باشه    

واقعا چقدر عوضین که همچین کانالایی میزنن حتی اون که دنبالش هم نباشه تو ذهنش میارن تف به این تکنولوژی تف به این دنیا

روزی ک بفهمم خیانت دیدم قطعا خودمو دار میزنم

ولی خداروشکر همسرم لنگه نداره. صب تاشب سرکاره. گوشیش سادس. از وختی ام ک میاد خونه کلن پیش منه جایی نمیره

دختـــرم همـــه ی دنــیــامـــة😍😍😍😘😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد به دلت راه نده اگه ریگی ب کفشش بود ک گوشیش رمز داشت و اصلا دستت نمیداد،شوهر منم همیشه گوشیش دست منه،اتفاقی دیدم تو کانالی ک عضوه فیلمای رقص خانومای نیمه برهنه و این پلنگای اینستایی دانلود شده اما سعی کردم ب روش نیارم اخه خودمم بینهایت کنجکاوم و از این شیطونیا میکردم

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله
وقتی اخلاق همسرت دست باشه.گوشیش رمز نداشته باشه باهات جور باشه همه چی رو بگه ن ناراحت نمیشم.باهاش ص ...

همسر من عضو یه کانالی هست مسائل جنسی و زناشویی. منو هم برد حوصله نداشتم. گاهی خودش برام فوروارد میکنه اونایی که به دردمون میخورن. 

شاید اگه یواشکی میرفت عضو میشد از دستش ناراحت میشدم

روزی ک بفهمم خیانت دیدم قطعا خودمو دار میزنم ولی خداروشکر همسرم لنگه نداره. صب تاشب سرکاره. گوشیش س ...

دور از جونت چرا خودتو دار بزنی😐ترکش کن برو زندگیتو کن.بعدا ب پیسی افتادنشو ببین

دور از جونت چرا خودتو دار بزنی😐ترکش کن برو زندگیتو کن.بعدا ب پیسی افتادنشو ببین

نمیدونم من نمیتونم مث بقیه زنا بگم گور باباش و بزارم برم. یه بلایی سر خودم میارم

نگو که اینقدر ضعیفی..‌

اره متاسفانه. چون یه مدتم مریض بودم افسردگی داشتم واقعا تو توانم نیس ریلکس برخورد کنم.

البته میدونم ک خعلی از خانوما عین منن.

نمیدونم من نمیتونم مث بقیه زنا بگم گور باباش و بزارم برم. یه بلایی سر خودم میارم

اونوقت اونم میره پی یکی دیگه فکر کردی غصتو میخوره؟دیگه اینجور نگو

زندگیتم شکر خدا خوبه ب این چیزا اصن فکر0نکن

فقط انرژی مثبت

تاپیک شاد برو

عزیزم طعنه رو از لحنم متوجه نشدی؟😏😏😏😏من بااصل قانونش مشکل دارم

یه لحظه شک کردم گفتم نکنه پسره آخه بعضیام دیدم میگن واخب زن صیغه ایی مگه چیه فک کردم شمام موافقید بنظرم هیچ خانمی پیدانمیشه که موافق این این قضیه بشه