از وقتی تو گوشیش دیدم که رفته تو یه کانال که زنهای صیغه ای رو معرفی میکنن از دستش ناراحتم بهش گفتم که تو گوشیش دیدم گفت من نمیخواستم عضو کانالش بشم نمیدونم چطوری شده شاید دستم خورده وگفت تو یه گروهی تبلیغات این کاناله بود من فقط از کنجکاوی رفتم توش ببینم چطوریه ولی نمیخاستم عضوش بشم. ولی من از اون روز اعصابم خیلی خورده وحالتهای افسردگیم دوباره برگشته آخه من افسردگی دارم و دارو مصرف میکنم حالم خیلی بهتر شده بود ولی دوباره همش بغض دارم همش گریه م میگیره از این دنیای حال به هم زن همیشه فکر میکردم شوهر من با بقیه ی مردا فرق داره اما میبینم همه ی مردا مثل همن بدم میاد ازشون که انقدر دنبال مسایل جنسی هستن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بد به دلت راه نده اگه ریگی ب کفشش بود ک گوشیش رمز داشت و اصلا دستت نمیداد،شوهر منم همیشه گوشیش دست منه،اتفاقی دیدم تو کانالی ک عضوه فیلمای رقص خانومای نیمه برهنه و این پلنگای اینستایی دانلود شده اما سعی کردم ب روش نیارم اخه خودمم بینهایت کنجکاوم و از این شیطونیا میکردم
خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثینخدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله