2777
2789
عنوان

عشق قبل ازدواج داغتره یا بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 102 پست
😒😒😒😒😒😒😬😬😬😬😬ی طوری گفتی دورم ک من فک کردم بیست ساعت باید تو راه باشی  خوشبخت شی گلم‌

نه عزیزم من که هنوز سر زندگی نرفتم

آره خانوادم مدام میگن دوره رو مغز من اثر گذاشته بخدا

ممنون گلم انشاالله شماهم خوشبخت بشی 😍😙😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم من که هنوز سر زندگی نرفتم آره خانوادم مدام میگن دوره رو مغز من اثر گذاشته بخدا ممنون گلم ...

فدات بشم ممنمونم ایشالله. نه بابا دور نیست ک دوساعته همش  ایشالله خوب پیش بره❤

مرسی خانومی .بچه بودیم دوست شدیم بعد رفت دانشگاه بعد الانم سربازه خودمم ترم اخر دانشگاهمه انشالله سا ...

ای جانم سنی ندارین

انشاالله به زودی زود خدا جوابتو میده یه حکمتی داره شاید میخواد شازده داماد بیشتر قدرتو بدونه😉

انشاالله خوشبخت بشی گلی

بستگی به روحیه خودتم داره یکی مثل من مسافت ۱۰ کیلومتر هم براش سخته یکی با ۹۰۰ کیلومتر هم کنار میاد و ...

تو جاده مشکل ندارم زیاد مسافرت میریم

دلم بگیره فقط مترو ندارم زود برسم خونه مامانم

ای جانم سنی ندارین انشاالله به زودی زود خدا جوابتو میده یه حکمتی داره شاید میخواد شازده داماد بیشتر ...

مرسی گلم هیچ وقت به شازده دامادیش فکر نکردم هیچ کسم بهم نگفته بود چه ذوقی کردم گفتی .ان شا الله شمام به عشقتون برسید 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

یوقتایی به خودم میگم بنده خدا تو که سر 2ساعت درگیری داری پس فردا چجوری میخوای بری اون دنیا 😔 واقعا چقدر زندگی رو به خودمون سخت میگیریم دریغ از اینکه از فردای خودمونم خبر نداریم.افسوس که دلبسته این دنیاییم 

مرسی گلم هیچ وقت به شازده دامادیش فکر نکردم هیچ کسم بهم نگفته بود چه ذوقی کردم گفتی .ان شا ا ...

فکر کن چیز باحالی میشه با دست گل بیاد پابوست😆😆😆😆😆انشاالله میبینی تو کت شلوار دامادیش خودتم تو لباس عروس پیش به سوی خوشبختی