بچه یه تاپیکی زدن واسه روز خواستگاری. منو خیلی برد تو خاطرات خوش گذشته خاطرات خواستگاریم و اینکه شوهرم و خودم چقدر خوشحال و پر انرژی بودیم به حدی که وقتی داشتیم میرفتیم آزمایش شوهرم تو ماشین چنان دیوونه بازی در میورد و خوشحال بود که همه از بیرون نگاهش میکردن و میگفتن چشه. روز عقد همه بهمون میگفتن انشاالله همیشه اینقدر عاشق باشید ولی الان دیگه خیلی عادی شدیم واسه هم هیچ ذوق و شوقی هم برای هم نداریم یه زندگی عادی بعضی موقع ها هم خسته کننده و کل کل باهم البته همدیگرو خیلی دوست داریم ولی میخوام ببینم چطور میشه مثل قبل از بودن کنار هم اینهمه شاد و پرهیجان باشیم
عزیزم اصلا عقیدتو قبول ندارم بحث ایستادن و بی احترامی به خانواده نیست به نظر من هرکسی آزاده که به او ...
ایستادن داریم یا اینکه بخاطر تو قید خانوادشو بزنه تو روی پدرمادری که بزرگش کردم وایسه و بهشون بی احترامی کنه و قیدشون رو بزنه این زندگی حتی اگه شکل هم بگیره هیچوقت بین خانواده همسرت جایی نداری اگه احترام پدرمادرو نگه داشت باید مطمعن باشی احترام تورو هم نگه میداره
تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤
:)وای ترو خدا 12 تارو میخوام چیکار .ایشالله خودتم اذیت نکن مهم اینه در کنار هم خوشبخت بشید من عقیده ای که دام اینکه زنو شوهرن که بر هم میمونن بچه یروز میره
خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
ایجان:).ولکن مردم خیلی اذیت میکنن خواهرای منم خیلی حرف ها میزنن و دلم میشکونن .مدام یا میگن چرا نمیاد یا میگن وای حواست باشه .اونا نمیتونن بفهمن با 170 تومن من عقد کنم پس فردا برام عیدی بخواد بخره اگه نتونه طلا بیاره بنظرت اولین نفر که میگه وای شوهر من فلان اورد کیه همین خواهر ادمه .من نمیتونم بعد 8 سال تحمل تک تک تصورات شیرینی که از نامزدی دارم با بی پولی بگذرونیم
خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
ایجان:).ولکن مردم خیلی اذیت میکنن خواهرای منم خیلی حرف ها میزنن و دلم میشکونن .مدام یا میگن چرا نمیا ...
170هزارتومن آره پولی نیست.باید انشاالله سرکار بره بعد بیاد خواستگاری و تموم بشه.شما سنت کمه حرف مردم زیاد رو مخت نیست. ای بابا من از همه دلم شکسته همهههه ،بعدش میان از دلم دربیارن ولی واقعا دلی که بشکنه دیگه فایده نداره.دلو میشکونن بعد آخرشب همشون میرن خونه هاشون سراغ زندگیشون.جالبه همه برای همسر آینده من معیار دارن😂زمونه عجیب شده واقعا تحمل بعضیا سخته چون زبونشون تلخه