2777
2789
عنوان

اللهم عجل لولیک الفرج

87 بازدید | 11 پست

✅*یک معادله ریاضی زیبا*

شاید تا به  حال این سوال براتون زیاد پیش آمده كه جمعه روز زوجه

یا فرده؟جواب حقیقی این پرسش این است:جمعه نه فرده نه زوجه! بلكه تركیب فرد و زوجه

یعنی روز "فر       جه"

*اللهم عجل لولیک الفرج*

✅تعداد جمعه های یک سال ۵۲ تاست

تعداد روزهای یک سال۳۶۵ روز

عجیب اینجاست ‼️‼️

✅بنابراین تعداد روزهای غیر جمعه

3⃣6⃣5⃣➖5⃣2⃣=

=

=

=

=

=3⃣1⃣3⃣

یاللعجب‼️‼️

چه زیبا پیامی دارد

یعنی

ای شیعه و ای منتظر ظـ💞ــهور

روزهای کاری هفته بایدکاری کنی که جزء این 3⃣1⃣3⃣ نفر باشی

آنگاه روز جمعه منتظر ظـ💞ــهور باشی‼️‼️

التماس دعا

وااااااااااو   

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ی  سوال خانمها هم هستن جز سرداران یادفقط مردن

خانم ها هم هستن

ی زمانی تو مجازی ب جنسیت ادما شک میکردیم الان باید ب ادم بودنش شک کنیم...وقتیکه حرف از صداقت میشه صدا قطع میشه:/
عه لینک اشتباه کپی شد اقایی بنام فرزاد صداتون میزد

اها باشه

خیلی ممنون

ی زمانی تو مجازی ب جنسیت ادما شک میکردیم الان باید ب ادم بودنش شک کنیم...وقتیکه حرف از صداقت میشه صدا قطع میشه:/