2777
2789
عنوان

چکار کنم این همه ناشکر نباشم

209 بازدید | 32 پست

بچه ها من بارداری سومم هست افسرده شدم چند روز دیگه ان تی دارم خدا منو ببخشه خدا منو ببخشه همش میگم کاش برم سونو بگه بچت ایست قلبی کرده بخدا دست خودم نیست  لعنت بهم خودمو خیلی سرزنش میکنم که چرا درست و حسابی جلوگیری نکردم الان به این روز افتادم

ناراحت نباش ... شاید این بچه کلی با خودش خیر و برکت بیاره 

یکی از فامیلامون هم بچشو نمیخواست ولی به دنیا اوردش از همه بچه هاش هم خوشکلتر شد ... 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی 🥺

خدایا حکمتتو شکر به کسایی ک میخوان نمیدی ب کسی ک داره و شرایطش نداره میدی

ادم تو کار خدا میمونه

انشاالله نی نیت سلامت باشه و خودتم خدا بهت صبر و سلامتی و پول زیاد بده از پس همچی بر بیایی عزیزم توکل بر خدا ناشکری نکن همچی خیلی قشنگ میشه🌹

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

الهی 🥺خدایا حکمتتو شکر به کسایی ک میخوان نمیدی ب کسی ک داره و شرایطش نداره میدیادم تو کار خدا میمون ...

یعنی یع روزی منم از این حال میام بیرون خدا منو میبخشه من الان قلبم خیلی اذیتم میکنه با دارو هم خوب نمیشه نمیدونم چطور میخوام دووم بیارم

عزیزم اگه شرایط مالی و روحی شو نداری با عرض پوزش از این حرفم که امیدوارم نریزن سرم...سقط کنی لطف بزر ...

شرایط روحیم واقعا افتضاحه جوری که تو این یک ماه دریچه قلبم برا اثر ناراحتی گشاد شده

نه نمیشه روز به روز حالم بدتر میشه جدیدا قلب درد هم اضافه شده

وای این چه کاریه خوب بیخیال شو دیگه عزیزم مریض میشی بچه هم گناه داره نکن اینجوری قرآن بخور یکم گلاب بزن به دست و صورتت 

یعنی یع روزی منم از این حال میام بیرون خدا منو میبخشه من الان قلبم خیلی اذیتم میکنه با دارو هم خوب ن ...

درست میشه همچی عزیزم توکل کن برخدا 

برای ما بی اولادا دعا کن ای کاش توحسرت نمونیم سنمون رفته بالا خدا رحم کنه 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

شرایط روحیم واقعا افتضاحه جوری که تو این یک ماه دریچه قلبم برا اثر ناراحتی گشاد شده

فدات شم آخه عزیزم خودتم گناه داری.ببین اتفاقات این دنیا خیلی بیرحمه و دنیا جای نا امنیه برای هممون.

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.