2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

264 بازدید | 40 پست

سلام پسر من دو سال و هست ماهشه حدود دو ماه پیش دو روز سعی کردم از پوشک بگیرمش دیدم وقتی باز میزارمش تو بک ساعت شش بار جیش میکنه واقعیتش عصبی شدم بی خیال شدم چون کارمند هستم مادرم بچه رو نگه میداره همکاری نکردم باهام اونموقع گفت اذیت میشه الان این چن روز که تعطیل بودم دوباره شروع کردم در کمال تعجب از وسطای روز اول خودش جیشش و گفت الان چن تا سوال دارم؟

من سه سال از پوشک گرفتم روز اول خوب گفت ولی از فرداش نگفت ک نگفت 

منم خیره تر از اون پوشکش نکردم تا چند روز هر جا خواست کثیف کرد بعد دید دیگه از پوشک خبری نیست مجبور شد بگه کلا سختیش ی هفته بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم جیشش و میگه ولی پی پیشو نمیگه نمیدونم چیکار کنم😧

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

اول اینکه من هر چن دقیقه ازش میپرسم جیش داری یانه؟ درسته اینکار ایا؟ بیرون میبرم پوشکش میکنم؟ازش سوال هم میکنم مامانم میگه چرا هی ازش میپرسی اذیت میکنی بچه رو! واقعا اذیت میشه از پرسیدن؟یعنی نباید بپرسم؟شبا چی هنوز پوشکش کنم؟یه چیز دیگه اینکه هر دوبار که سعی کردم از پوشک بگیرمش یبوست گرفته؟الان سه روزه شکمش کار نکرده حتی با شیاف زور میزنه بچه ولی بیفایدس همشم میگه مقعدش درد گرفته؟بنظرتون علت یبوست چیه؟

من سه سال از پوشک گرفتم روز اول خوب گفت ولی از فرداش نگفت ک نگفت  منم خیره تر از اون پوشکش نکر ...

یکی از استرسای من همین کثیف کردن خونه بود

خداروشکر اتفاقی نیفتاد

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

بچه هاتون چند وقتشونه که میگن؟؟پسر من که نمیگه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

پی پی شونو که زوده بگن حداقل تاسه سالگی چون یکم از نظر اینکه تکامل پیداکنن وهردورو باهم بگن کار داره مخصوصا جیش که کنترلش یکم سخته ،منم شبا دخترمو پوشک میکردم ولی خب عادتش نده وشباهم بزار بگه البته من سوال کردم گفتن تا۵سالگی شباهم امکان جیش کردن دارن وجای نگرانی نیست

بچه هاتون چند وقتشونه که میگن؟؟پسر من که نمیگه

من ۲سال و ۷ ماهشه دوماه پیش گرفتم

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
مال من دو سال و هشت ماه پسر شما چن وقتشه؟

۱۸ ماهشه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔