2777
2789
عنوان

نخوابیدن نوزاد دوماهه

69 بازدید | 10 پست

نوزادم دوماهشه اصلا کامل یک ساعت نمیخوابه همش نیم ساعت یه ربع چرت میزنه روزا ، شبا هم که از 3 ساعت بیشتر نمیخوابه واقعا از بیخوابی کلافه شدم 

چیکار کنم راحت بخوابه؟ قنداقشم میکنم بازم زود بیدار میشه ، شیرشم کامل میخوره ، شبا تو تاریکی میخوابونمش بدون صدا ولی هی چشاشو باز میکنه و نق میزنه 

مادرای عزیز لطفا اگه نظری ک بتونه بهم کمک کنه دارین حتما جواب بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من تا شش ماهگی همینطوری بود تازه تا دو سالگی بغلی بود یه نهار نمی تونستم درست حسابی بخورم همش بغلم بود،تازه اول راهی

کوچولوتو ببرش دکتر نوزادان ،شاید رفلاکس داره،شربت میده،بعد از دادن شیر آروغشو بگیر

اسمش چیه؟ از عطاری بهم ترنجبین و رازیانه گفتن بده دادم اثر نکرد

اسمشو یادم نیست گلم .به عطاری بگو بهت میده ،الیته بهش بگو اینایی که به نوزادتون دادی ،اثری نداشته . یادمه قطره چکان داشت عالیه 

بچه من تا شش ماهگی همینطوری بود تازه تا دو سالگی بغلی بود یه نهار نمی تونستم درست حسابی بخورم همش بغ ...

وای دقیقا همینه یه لقمه نون نمیتونم بخورم خودشم دست تنهام غذا هم نمیتونم درست کنم واقعا کلافه شدم