2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 40 پست
من ۲سال و ۷ ماهشه دوماه پیش گرفتم

اووو پس واسه پره من خیلی زوده

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه من هر چن دقیقه ازش میپرسم جیش داری یانه؟ درسته اینکار ایا؟ بیرون میبرم پوشکش میکنم؟ازش سوا ...

اینکه ازش بپرسی اشکالی نداره،ولی معمولاهر15دقیقه اوایل بایدبپرسی،بعدمدتشوبیشترکن وهرنیم ساعت بپرس.

واینکه اگه قراره ازپوشک بگیریش،کامل بگیرش،حتی شبا.بایدیکی دوهفته ای بچه روزیادبیرون نبردکه حواسش پرت نشه وبگه.

دلبندم بندبنددلت رابه خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد

[QUOTE=61134287]من فرشا رو جمع کردم  راحت[/QUOTE

شوهرم گف جمع کن اما من نکردم

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
والا این‌سه روزه داره میگه منم از همین نگرانم که اگه نپرسم یادش بره

من دو هفته پرسیدم  دیگه نمیپرسم خودش میره سه بار بیرون پوشک زدم ولی اصلا کثیف نکرد هر بار میگفت

شبم اصلا نزدم یهو قطع کردم

مثل شیر خوردنش

حوصله لوس بازی ندارم 😂😂😂

عزیزم اینکه ازش میپرسی کار خوبیه البته فقط چند روز اول بعد بزار خودش بگه 

و اینکه سعی کن ی هفته هیچ جا نری فقط خونه و فقط با خودت

اگه قبلا بچت شبا پوشکشو خیس نمیکرده نشونه خوبیه ک شبا پوشکش نکنی 

بچه ها از پی پیشون میترسن سعی کن این مسئله رو براش توضیح بدی ک اینا چین و کجا باید برن

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
اینکه ازش بپرسی اشکالی نداره،ولی معمولاهر15دقیقه اوایل بایدبپرسی،بعدمدتشوبیشترکن وهرنیم ساعت بپرس. ...

من تقریبا هر ۵دقیقه میپرسم ظاهرا کلافه کردم بچه رو دو بار تو این مدت بیرون بردمش چهار پنج ساعته برگشتم پوشکش خشک بود سعنی میتونه خودشو نگه داره؟

بنظرتون چرا یبوست گرفته؟اخه میگه پی پی دارم ولی دفع نداره

دختر من وقتی باد معده داش فک میکرد دستشویی داره ی مدت شکمش کمتر کار میکرد اما همینکه فهمید داستان چیه خوب شد 

کلا پی پی برای بچه ها معضله سعی کن براش روشن کنی و چیزای کارکن بدی

سوپ درست کن داخلش گوجه سبز بنداز عالیه برای کار کردن شکم

عزیزم اینکه ازش میپرسی کار خوبیه البته فقط چند روز اول بعد بزار خودش بگه  و اینکه سعی کن ی هفت ...

بدبختی سر کار میرم از شنبه باید بره خونه مامانم اونجا هم بهش سخت نمیگیرن میترسم زحمتام هدر بره از شانسم شرایط کاریم جوریه که الان نمیتونم مرخصی بگیرم 😔