2777
2789

الان از مهمونی اومدم همه خانواده شوهرم خونه یکی از برادرشوهرا جمع بودیم من یکم دیر رسیدم نزدیک اذان شد اونم تقصیر شوهرم شد رفت بنزین بزنه

مادرشوهرم سر سفره بلند. نشد جاری کوچیکم عین ادمای غریبه سرد برخورد کرد خواهرشوهرمم ک بی تفاوت 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

واااا چی بوده حالا.زیاد بزرگش کردی شما دیگه سر سفره ب پای مهمون بلند نمیشن اینو یادت باشه هیجوقت از سرسفره ب پای مهمون بلند نشو فقط خوش امد بگو

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طاقتم طاق شد. ب شوهرم گفتم 

خدایی نکرده من عروس خونواده ام من زن عموی اون گاوم

میگه تو تا چشمت ب خانواده من میوفته میری تو فیس معلومه کسی تحویلت نمیگیره نمیفهمه من با ارواح ارتباط بگیرم؟؟؟یا خانواده سردش؟؟؟؟با بچه داداش عوضیش

منم سرم تو گوشی اصلا هم سر ظرف کمک ندادم

بدرک😅خودتو سر این چیزا ناراحت نکن باووووو مهم نیستن ک...دفعه بعدی همین کارو بکن باهاشون بفهمن چ ب چ ...

ب ولله خسته شدم 

تو دعوا هم خیرات پخش نمیکنن 

صدامون بالا نمیره ضدو خورد نداریم فحش نیست 

ولی تا صد. سال قبل و یاد هم میاریم

از دست خانواده شوهر.منم الان باشوهرم دعوا کردم.قراربود روز عید فطر مهمونی بگیرم....

حالا برا من تصمیم گرفتن کاچون اونروز برادر شوهرم سرکاره انداختن هفته بعدش.حالا من از اینش ناراحت نشدم.

هنوز به من هیچی نگفته مادر شوهرم به همه گفته مهمونی افتاده یه هفته عقب😫

یه جاریه دیگه ام اومده میگه چرا مهمونی رو انداختی عقب؟؟من اون لحظه اینجوری بودم😨

أییییییی خدا

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

عروس ما هم همینجور بود

چرا این جلوم بلند نشد چرا اون دیر سلام کرد چرا بشقاب جلو منو کمتر گذاشتن

هیشکی دیگه تحویلش نمیگرفت بد ادا بود

این خود شخصه که ایجاد احترام میکنه نه به زور

❤❤❤❤❤❤❤
بجز میزبان از پای غذا بلند نمیشن

نه ما رسممونه بلند میشن عزیز اینو ما احترام میدونیم بعدشم هنوز اذان نگفتن ک مشغول باشن که حالا اگه مشغول باشن ی حرفی

عروس ما هم همینجور بود چرا این جلوم بلند نشد چرا اون دیر سلام کرد چرا بشقاب جلو منو کمتر گذاشتن هی ...

اگه منظورت منه که عزیزم من به اینا از گل کمتر نگفتم بعدشم ی دختر ۱۳ ساله نباید ب زن عموی۳۰سالش سلام بده ؟؟؟؟

ب ولله خسته شدم  تو دعوا هم خیرات پخش نمیکنن  صدامون بالا نمیره ضدو خورد نداریم فح ...

ماهم😫😫😫

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍