2777
2789
عنوان

خرج خونه اتون توو یک ماه حدودا چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 109 پست
ماهی ۳تومن تموم میشه  و اینکه من اصصن غذا برا خودمون درست نمیکنم   مگه هفته ی بار املتی چ ...

پس پولا خرج چی میشدن؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که برسونم نمیخوام ضایع بشم پیشش فردا بگه خودتم نتونستی مدیریت کنی از من چه انتظاری داری

موفق میشی حتما😉 تا ما خانمها باشیم که سر شوهرامون تو این وضعیت گرونی و هزینه های بالا غر نزنیم😉 چون وقتی مدیریت هزینه ها دست  میفته بعدش که حساب کتاب میکنی باورت نمیشه این همه پول به همین زودی خرج شده و هیچ چیز خاصی هم نگرفتی

زندگی نمیکنیم فففقط زنده ایم.تفریح نداریم اصلا.رستورانو غدای بیرون تعطیل.دکتر هم دیگه مجبور باشیم در ...

چ سخت😣😣

پیش ب سوی لاغری واندام زیبااااااااا😍😍من رژیم رو شروع کردممم..خواست توانستن است💪💪💪💪😇😇😇

درکل اگر بخواهیم از حقوق پس انداز کنیم خیلی سخته و نمیشه اما وقتی وام برداری مجبوری پس بدی و پس اندازم میشه...

و اینک خرید منزل رو ماهانه و عمده فروشی ها انجام بدی خیلی ب صرفه تره...

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
شیر خشک  پوشک  لوازم بهداشتی  شوینده  میوه  لبنیات  سبزیجات  ...

اینا میشه ۳ تومن ؟؟؟؟

تهرانید؟؟؟؟

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
سلام عزيزم.مرسي تو خوبي؟فندقا خوبن؟هستم پسرم مريض بود درگير اونم هنوزم كامل خوب نشده غذا نميخوره

قربونت مرسی 

چرااا عزیزم مریض شده 🙁🙁مراقبش باش 

دعا میکنم خیلی زود خوب شه غذاشو بخوره غا نخوردن خیلی معضله

درکل اگر بخواهیم از حقوق پس انداز کنیم خیلی سخته و نمیشه اما وقتی وام برداری مجبوری پس بدی و پس اندا ...

اره وام عالیه اما شوهر من میگه نه 

کی حوصله داره قسطایه اونو بده 

خدایا امیدم تویی