همسرم این ماه حقوقشو کامل داده بهم که من مدیریت کنم خرج خونه رو حالا موندم میترسم تا سر ماه کم بیارم شما خرج خونه اتون توو یک ماه بدون مهمونی دادن چقدر میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما چهار نفریم خرج خورد و خوراکمون.تقریبا 700 میشه خرید لباس هم ندارین هر فصل یه بار میریم خرید جزئی لباس می کنیم دیگه خرید جزئی چیزی ممکنه پیش بیاد یا واسه خونه خرید بشه رستوران جایی هم نمیریم تفریحمون هم تا یه پارکهحقوق بابام هم 3 تومنه که بیشترش میره واسه قسط وام چون به تازگی خونه خریدیم
آه از پاییز سرد ای کاش من از تو باغی در بهاران داشتم
من خودم شاغلم همسرم بیکار ماهی تقریبا ۳ تومن حقوقمه.دو تومنشو قرعه اسم نوشتم .با یه تومنم بقیه مخارجو میگذرونیم خوب هم میگذره.من فقط خرج دخترم بالاس بیمارگونه براش لباس و اسباب بازی میخرم
وايي چه ربطي به فرهنگ داره بعني يكي يروز ٣٠٠ خرج كنه بي فرهنگه؟🤔
نه وای خدا چ ربطی داره میگم فرهنگ ها متفاوته نمیگم بده خوبه مثلا یکی لباس می خره ی تومن خورد و خوراکشو کمتر می گیره باز یکی برعکسه اینا باهم فرق دارن بستگی به نوع بزرگ شدن و بار اومدن داره و هیچ ربطی به بی فرهنگی و بی شعوری نداره فقط فرق دارن
چرا عزیزم اتفاقا من مدیریت می کنم کل خریر ها رو نه اینکه هیچی نخریم اتفاقا هم بیرون میریم هم رستوران هم تفریح هم اینکه هفته ای یه بار میریم ی شهر دیگه و بر می گردیم